水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
好想買啲有紋嘅水晶 邊到有。
即係粒水晶有紋到嘢 龍鳳個類?

你指雕件?大把地方有啦 不過多假

咁邊到好推介 我想粒粒都有雕
利申 帶緊幾隻係手幾年

利申 帶緊幾隻係手幾年

呢啲比較少見到喎,不過成條貔貅穿出嚟就見過

利申 帶緊幾隻係手幾年

呢啲比較少見到喎,不過成條貔貅穿出嚟就見過

邊到 有無圖 好想買條呢類。
買過幾條黑隕石都爛左 好肉痛 結果冇再買

你地覺得右邊值幾錢

500左右?我果條都係粒粒有光 不過好多綿絮 ig shop 買左600 覺得買貴左

依間ig shop $300賣比我 咁我可以放心買

咁平
可唔可以講下邊間

我廢事比人話打手啦。。

暗示下都好呀
無咩所謂 呢到之前都有講過其他ig shop

天使ery_jewelry

新手入黎問問
我都係想買條月亮石
呢間ok?
不過300幾咁平 係真係玻璃體?
有冇懶人包
好想知你地水晶既術語
晶體 髮晶? 玻璃體呀個d

一時覺得靚一時覺得唔靚
有冇懶人包
好想知你地水晶既術語
晶體 髮晶? 玻璃體呀個d

無啊 其實上網search下有幾難
買過幾條黑隕石都爛左 好肉痛 結果冇再買

黑隕石算平喇 係無啦啦斷?
有無邊度既水晶唔太貴又係真咖

Ig shop 自己睇多幾間比較下
有間幾平crystal.xxx 自己搵下 非打手

有間幾平http://crystal.xxx 自己搵下 非打手

呢排有幾間做爛市

有間幾平http://crystal.xxx 自己搵下 非打手

唔該晒
想問下 月亮石如果帶得好 係咪會愈帶愈透?

呢排有幾間做爛市

大把做爛市,平得濟我都唔敢買

呢排有幾間做爛市

大把做爛市,平得濟我都唔敢買

平過淘寶都有
想問邊度買12mm左右金發晶鏈好?有無推介,1000$樓下

大珠如果$1000樓下一係唔清一係少髮
淘寶啦

大珠如果$1000樓下一係唔清一係少髮
淘寶啦

淘寶同巴打介紹個間Ig shop差唔差得多?淘寶邊間好d?
想問下 月亮石如果帶得好 係咪會愈帶愈透?

有無師兄解答下

有冇人識磷灰石

我得條細
想問金草莓同太陽石係同一種水晶定點?想知個價位係大約幾多到?
加上係透啲定實色好架?
唔知可唔可以係呢度問

想請教下知唔知呢條係咩黎
細個去雲南旅行買
是咪豬耳繩

另外,入面條象筋繩就斷
有咩地方可以買條新?
唔知可唔可以係呢度問

想請教下知唔知呢條係咩黎
細個去雲南旅行買
是咪豬耳繩

另外,入面條象筋繩就斷
有咩地方可以買條新?

未見過呢隻 等高手指教
水晶繩我上淘寶買 或者有啲鋪都會可以換線 eg.旺中有間水晶鋪 好似10蚊換一條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞