水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
屌那媽 原本只係覺得樓主係on9 原來係嚴重弱智
做打手做到咁明顯 而我只叫你唔好放link唔好開鋪名 話淘寶多假野 咁我就係老闆 乜撚野邏輯黎 真係燥撚左

所以依家咪講唔再放link放圖同放鋪名囉,你仲想點?

而家屌緊你屈人阿 唔識中文?
話走就走啦
好行唔送

所以你無屈過我?

我求下你唔好再柒落去
做打手做到咁明顯 而我只叫你唔好放link唔好開鋪名 話淘寶多假野 咁我就係老闆 乜撚野邏輯黎 真係燥撚左

咪撚下下屈人打手啦
邊有打手做得咁明顯
做乜個post變到咁
咪撚嘈啦 傾水晶都可以嘈一餐
大家可以戴多D月亮石
街舖同開ig既人梗係唔鍾意你宣傳淘實啦

咪收曬d淘寶 link等佢 係度慢慢引人add佢ig
大家冷靜D

我淘左條金髮 380人仔 12MM
光線同手機唔係幾好唔好介意

呢頭話淘寶多假貨
嗰頭又屌人post買過覺得好ge 淘寶link
做乜鳩呀

如果樓主淘過覺得係好 好心推介
淘寶又平d
俾多個選擇大家姐 有咩問題
講下邊間ig shop/實體店買ge又唔係打手?
咩邏輯

入黎呢度都係想傾下水晶 些牙下邊度買好正常
唔好再亂屌人打手啦
我入黎想睇水晶唔係屌人
Whatsapp group o的人o係到狂屌熊巴打
雖然我都認同熊巴打有時講野態度係令人反感左d
不過whatsapp group班人又好得幾多呀
圍威喂 咪又係o係個group到sell野
緊係唔抵得人地宣傳其他途徑買水晶 最好個個都跟某絲打igshop買
緊係唔抵得人地宣傳其他途徑買水晶 最好個個都跟某絲打igshop買

你知道太多了

你知道太多了

whatsapp group突然開始狂踢人了
準備被踢

咪撚下下屈人打手啦
邊有打手做得咁明顯

樓主成日貼d靚野出黎 話係淘寶
之前我都問過幾次樓主邊間淘
不過佢都成日一係就話好耐之前淘搵唔返邊間買 一係就話係好多間買喎
迴避左問題
點知依家就俾人話係打手
其實某o的人又憑咩話人打手呀
自己咪又係借高登連登開whatsapp group之後o係group入面r客

你知道太多了

whatsapp group突然開始狂踢人了
準備被踢

身有屎
自己咪又係借高登連登開whatsapp group之後o係group入面r客

我覺得ig同淘寶買一樣冇保證
但係淘寶要睇評價易好多
利申淨係試過去舖頭買 同埋鍾意拎上手睇下啱唔啱眼緣

我唔覺whatspp gp有r客
係個到我識左好多間ig shop 淘寶 wechat店
可能你無追開gp msg你唔知啦
但唔好覺得開gp=r客
呢d先入為主既concept 好差囉
我一直都係做cd rm多
但都忍唔住想幫口講句 無人係gp入面做過宣傳
唔好當其他人on9啦
宣傳味濃既話 d人都識自己走

但唔好覺得開gp=r客
唔好當其他人on9啦

agger
咁大個人 連登都識上啦
唔啱傾嘅咪退Group囉
人地又冇亮刀迫你唔比走喎
另外,有冇圖證明佢r客嘅先
冇嘅話又對谷主唔公平喎

但唔好覺得開gp=r客
唔好當其他人on9啦

小圈子其中一個? 咪玩啦
成日借o的椅貼自己ig shop上去個group到話搞咩抽獎啊 又咩上堂咩活動
人地問某水晶有咩功效, 又post自己ig shop上去叫人上去睇 (佢個ig有講個水晶咩功效)
入o左新貨又貼曬相上group同人講今日入o左批靚貨
個group入邊大把客仔啦

自己心照啦
其實個grp入面邊有r 客
好多人都share唔同ig/ 淘寶link
我識多左好多taobao link/ 其他ig 店

如果個group有share唔同ig/淘寶link就唔算有r客
咁熊巴都算打手??

如果個group有share唔同ig/淘寶link就唔算有r客
咁熊巴都算打手??

心照啦

冇圖對谷主唔公平嫁

我唔認為熊巴係打手

因為我問佢邊度買 佢都冇答我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞