水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

有無巴打解釋下呢條水晶有咩幫助

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

大鋪買。。可能成本落左啲鋪租到。。
最重要有緣

琴日都買左條 先去d2 再去玉器市場 都唔岩 最後返荃灣買

我岩岩都係D2,玉器市場今日開唔開?
岩岩係D2其中一間買左個500蚊福袋
2條手鍊一個吊咀

開 不過有間克計 再乘36 有D貴 靚就好靚 不過新手怕比人湯

頭先去左x太
乘40,細串黎既
我都知知地架喇不過中意冇計

乘40.......仲要細串...... 我寧願去大舖買
唔係話 玉器市場果D唔好 只不過 班老江湖一定湯新仔
岩岩淘返黎 平貨仔

巴打串super seven幾銀
好似幾大粒

360人仔 好似8.5mm
條綠幽靈240 實物比掌櫃影既多好多霧
不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔
我唔高要求當飾物戴only

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

唯獨藍綠紫果條係ig買#mad
之後就覺得都係淘寶好過

淘寶真係好好
好過一半俾舖租
同埋好唔鍾意香港d舖頭同instagram都唔標價
又預講價又盛,有時問佢就好似睇心情up個價咁
我唔識講價,淘寶明碼實價最好

最憎冇價
你估個個噤多時間講價咩
琴日係d2買 想問尼條如何? 有白紋係咪唔靚?
返到屋企仔細睇先見到有幾粒花
淺色透既拉長同深色既有咩分別?
有無人係銀城地庫果間買過?見到佢啲貨都好似幾靚
啲拉長又黑又顯藍光好靚想狗衝

有無巴絲解答

就咁睇係黑體拉長石個類
不過應該係深灰體 你開閃光燈照佢會有貓眼線的 幾靚
有冇淘寶店推薦
岩岩淘返黎 平貨仔

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

之後就覺得都係淘寶好過

淘寶真係好好
好過一半俾舖租

姐係邊間淘寶店呢
岩岩淘返黎 平貨仔

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

之後就覺得都係淘寶好過

淘寶真係好好
好過一半俾舖租

姐係邊間淘寶店呢

其實我買過幾間
早幾頁有post我新買嗰條灰月嘅link
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z09.2.0.0.mO9b1y&id=539597222364&_u=5e92qag3651
呢粒就呢間買

幾靚 純裝飾討論 唔識睇

老老實實要我成千蚊買我就唔捨得
呢粒真係做飾物多,有裂紋又唔透
不過我鍾意佢藍色好明顯
襯衫夠特別

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

之後就覺得都係淘寶好過

淘寶真係好好
好過一半俾舖租

姐係邊間淘寶店呢

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【若琦佛珠 天然精品水晶佛珠】¥JNOWP7EV28¥http://c.b1wt.com/h.WpaG78?cv=JNOWP7EV28&sm=bf21b3http://c.b1wt.com/h.WpaG78?cv=JNOWP7EV28&sm=bf21b3

我上面果兩條係呢間買,可以叫佢影多啲實物相

已bookmark
唔錯

請問我呢條薰衣草紫晶會唔會係假
尋日買左條金髮,已經放左晶簇消一晚磁,今日戴就頭痛

是咪正常? 定係我同條金髮唔夾?

咁怪?

可能你唔太適應 能量太強 或是你消化得不夠

請問我呢條薰衣草紫晶會唔會係假

紫晶係普通野黎 好難有假
假的cost仲貴過sell條真既
岩岩淘返黎 平貨仔

[img]https://na.cx/i/0gsr63n.jpgimg]

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

Super seven 算幾清 不過礦物略少

等我試下日日戴一陣仔,逐日帶耐d睇下會唔會好d?

如果唔係肉痛死 買左成7百蚊諗住招財點知係破財

慢慢適應 你係第一次帶?

影黎睇過
(新手上路) 唔記得咗叫咩名 純粹合眼緣就買咗

滿礦綠幽靈

正wor 幾錢?

around $1400

咁貴
岩岩淘返黎 平貨仔

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

之後就覺得都係淘寶好過

你地成日話淘寶 究竟有邊間先係堅嘅?

其實每間淘店有堅野同時都有假野,無一間淘店全間都係堅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞