水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
繼續傾水晶
lm
今次開返響潮流台啦
淘左串14mm半透奶油體藍光月長石手鏈嘩...應該依幾日收到
想買條12mm 綠x靈 幾錢到?

睇你要咩品質喎,滿天星定聚寶盤、千層沙定點?
全綠既話要深綠定淺綠?
或者介唔介意有紅皮嗰啲雜質?
同一尺寸成色品相唔同價錢可以差好遠好遠
淘左串14mm半透奶油體藍光月長石手鏈嘩...應該依幾日收到

幾錢

600幾人仔

有冇link 巴打?

呢條靚

有冇link 巴打?

無link...因為我響微信淘嫁
紫晶洞同白晶簇有咩分別

白晶簇 紫晶仔 金字塔 係淘寶買
送左兩粒水晶波仔
但係個紫晶仔唔似我揀個個 不過算啦

你個白晶簇好似好大舊 仲要好白300蚊好似好抵
我係淘寶睇果d通常都好黃/啡 好似好污糟咁
香港買又好好好貴 500蚊得好細舊
新手買左綠幽靈嚟帶

望落通透 又一層層
$700-800?

幾多mm就唔知
但最後講價到岩岩$1000 會唔會貴左

係玉器市場買

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/28/202006_2d00114573680aae3dee73cdaa9338f4.jpg[img]

白晶簇 紫晶仔 金字塔 係淘寶買
送左兩粒水晶波仔
但係個紫晶仔唔似我揀個個 不過算啦

你個白晶簇好似好大舊 仲要好白300蚊好似好抵
我係淘寶睇果d通常都好黃/啡 好似好污糟咁
香港買又好好好貴 500蚊得好細舊

大陸既野.. 可能漂過
不過我post左link 你可以睇睇
新手買左綠幽靈嚟帶

望落通透 又一層層
$700-800?

幾多mm就唔知

係玉器市場買

個人覺得值$700-800
新手買左綠幽靈嚟帶

望落通透 又一層層
$700-800?

幾多mm就唔知

係玉器市場買

大鋪價
lm
新手買左綠幽靈嚟帶

望落通透 又一層層
$700-800?

幾多mm就唔知

係玉器市場買

500就差不多
Im
上個post(3) 個到有人問其他水晶係咪都可以左吸右散咁去帶
如果好似月亮石 天河石 呢d中性啲嘅水晶係可以
但如果好似硨磲求健康 黑曜石擋衰氣 就最好只帶左手/右手 (硨磲左 黑曜石右)

有冇link 巴打?

無link...因為我響微信淘嫁

Name?

微信id : niubilitely
條鏈係之前儲落買左好多野店主先以咁抵價賣比我咋 所以你哋問價未必咁平賣但都會比市價平哦 可以經淘寶付款唷
ps:若店主問係咪benny介紹黎話係就ok了喔
上個post(3) 個到有人問其他水晶係咪都可以左吸右散咁去帶
如果好似月亮石 天河石 呢d中性啲嘅水晶係可以
但如果好似硨磲求健康 黑曜石擋衰氣 就最好只帶左手/右手 (硨磲左 黑曜石右)

姐係中性水晶戴左右手都一樣有效?
我有條天河石 成日都好掙扎戴邊隻手好 因為我左手戴錶

btw天河石點判斷質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞