[無圖] 美國鬼頭:請停止在示威中舉我國國旗

529 回覆
3047 Like 197 Dislike
好多人舉,但台灣人講話好心舉返台灣國國旗🙈
冇人乞美國勢力,係香港作為一個有實然主權嘅國際城市,要求美國覆行責任, 一係取消香港關係法,一係保障香港高度自治。香港人一直都係靠自己,因為香港係國際都會,所以眼光要望遠啲。

有關舉美國旗
https://lih.kg/aboJihU
其實我真係唔知你拎支美國旗出黎jm9
fing幾下當人地會好感動幫你咩
搞到仲多野比對家攻擊有咩謂
嘩咁撚柒都有
同老細講叫佢俾個新account你喇
其實我都覺舉美國旗好柒
你知唔知reddit最撚多5毛
你唔知連登有一班人 係同上面D五毛無分別?
見到想搵外國幫手就係祟洋 外國勢力咁
成日自己打飛機可以單靠自己香港一手之力推翻全世界最大黑社會
一黎裝備不足 二黎以香港人度縮搵錢返工第一性格
要好似以色列咁全民皆兵 重有收重稅維持自己軍隊佢地會行咩?
老實講,最真心既夥伴真係台灣
因為呢單野對台灣改哂觀
美國人每年係香港賺幾多錢,唔駛負責? 取消香港關係法囉

又話不分化
唔舉就冇外國介入
咁搞法好快死!
入黎見到真係笑左
美國鬼頭
但係有冇諗過plan B
(如果冇國際介入)
我都想知道你地憑乜會覺得美國佬一定會幫你
發展都而加已經睇得清楚
trump只係係度食花生ja
就算對中國有仼何決定只會為利益
大佬,香港拎咩國籍嘅人都有,咁唔俾舉旗果個人係美國公民咩?
有消息指舉美國旗果個係美藉澳門人
想講好耐

依家我地係以香港人既名義去抗爭。。

一直睇到啲英旗。美國旗都唔知做乜L

無可否認有時借助國際言論係有幫助

但要清晰我地唔係想奶英美同做英美既賤民。

一句講晒。 我地係香港人。

光復香港
plan B係?
死返去睇下新聞啦
一定開左戰啦,依家先講呀?
① 二百萬香港人和平遊行:唔work
每個星期幾千人勇武:唔Work
六位義士自殺:唔Work
② 靠香港政府:無可能
③ 靠中國政府:更加無可能

姐係無論靠香港本身,定係靠最近嘅中國,都無法解決現在嘅問題。

所以,必須靠國際從外到內影響香港。

Ps 外國勢力只係一個term 令你厭惡外國影響力。唔好咁潔癖。
千祈唔好舉台獨旗!!
會出大事啊
真心唔好
攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞