[無圖] 美國鬼頭:請停止在示威中舉我國國旗

529 回覆
3047 Like 197 Dislike

經濟:美國本土以外最大既金蛋,亞洲第一金融中心
政治:美國頭號敵人中國體內插得最入既一支針,中國主要外匯來源地

你班撚樣話美國佬淨係睇利益,唔該你地認清下香港既價值先
其實我個人覺得舉國旗係引起佢地既關注
我前日先有網友dm 我,問香港示威
遍地開花仲好啦
青天白日滿地紅
星條旗
米字旗
香港旗
龍獅旗

點解要渣死一枝旗
① 二百萬香港人和平遊行:唔work
每個星期幾千人勇武:唔Work
六位義士自殺:唔Work
② 靠香港政府:無可能
③ 靠中國政府:更加無可能

姐係無論靠香港本身,定係靠最近嘅中國,都無法解決現在嘅問題。

所以,必須靠國際從外到內影響香港。

Ps 外國勢力只係一個term 令你厭惡外國影響力。唔好咁潔癖。

姐係無論靠香港本身,定係靠最近嘅中國,都無法解決現在嘅問題。

Ps 外國勢力只係一個term 令你厭惡外國影響力。唔好咁潔癖。

多謝,同你個名一樣。

外國理唔理一件事,係到宣揚呢種搵外國冇用既意識既人真係要用口交部發言人既口吻回: 呢班人別有用心
真係唔好諗住美國佬會幫忙
好條毛 想回應番五大訴求最撚好就黑紫荊 台灣連自己都未撚搞掂又點好過美國旗呀

中華民國旗未又係台獨旗
你鬼時見到中共會show中華民國旗

講香港冇石油果個
你知唔知香港係金蛋嚟
各有各做啫
我地成日簽美國d聯署已經係請求幫忙
咁舉支旗出黎有咩問題

分化撚樓主,大家唔識做多步起底
點解要慚愧?
咩叫勁過我地香港人?你識幾多香港人?話明高級5毛唔勁點高級?
同埋勁過我又點?我唔慚愧喎
你慚愧咋,唔好代表我阿,我冇你咁自卑架
舉美國旗真係唔知做乜鳩
夾硬擺咗人上枱
My partner also says it is weird to use American flag in the movement. He is a supporter of the revolution but he is sceptical about the usefulness of this
利申:he is a westerner
美國香港關係法呀屌你老母
,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞