[無圖] 美國鬼頭:請停止在示威中舉我國國旗

529 回覆
3047 Like 197 Dislike

話說果D高級5毛既英文
仲勁過我地香港人
真系好慚愧
r/HongKong一直都係垃圾
自己香港自己救
比位人入 屌
講咗唔好舉美國旗,那是陳雲圈套!

今日共鬼記者會,一定會借題發揮,大大聲話外國勢力入侵,將成件政府做錯嘅事推得一乾二淨!
唔舉美國旗
佢地邊會開post講香港呀?
reddit 人通常只關心美國事 (好正常丫)
香港嘅事會關心/同情一吓, 然後轉返講美國嘢 (你睇吓香港咁咁咁, 美國點解咁咁咁)
自己救啦屌
唔知舉美旗做乜鳩
Area 52
關於白宮聯署
我想講好撚耐
由第一日搞呢啲開始 我已經唔讚成
第一 自己香港自己救
人地美國點解要幫你 佢地自己國家仲亂過我地
點解佢地仲要比資源向佢地眼中同中國冇分別既地區
我唔知自己要解釋幾耐先可以令大家明白
美國人到底幾睇唔起 點樣想其他國家死 佢地就起
加上 我睇唔岀我地依家個情況好絕望
起碼大家都肯發聲肯岀黎
我有時覺得有得自己救咪自己黎
點解要咁樣衰去求另一個國家幫你地姐?
我無聽過一個國家向無利益抵制下會互相幫大家
希望大家醒一醒咪再咁撚崇洋
要話比人地聽 就算唔洗人幫我地都可以堅持到
到時候大家成功左 我地呢一個地區先真正比人睇得起

點解一定要英國殖民香港 點解一定要成為英國二等公民呢 有時我真係好嬲 我相信大家都無經歷過英國殖民香港既時期 法律體制同其他政策係完善左 但係公屋制度嗰時係只會比六七個人住向未過一百呎既屋 果時仲偷左香港好多錢 點解大家唔諗下唔成為香港既一等公民?

我絕對愛香港 我希望大家會嘗試明白
香港加油
咁撚多鬼頭,有柒頭又如何?
都唔得撚識佢邊位
fing美國旗都ok
不過獅龍旗係must

陳雲應該受天火焚燒七七四十九日之後比中東佬屌屎忽屌足三十年
白宮同侵侵知道香港人咁扯美國旗好歡迎喎
如果人地想舉
我地憑咩唔俾人舉姐
我地又冇大台,有咩舉旗嘅限制
除咗支那d旗外
老實講你舉咩都冇所謂
侵:I’m not involved in this
舉美國旗做乜鳩
美國示威舉香港區旗
都on9啦
9唔搭8
香港真係一個會生金蛋既城市,你幫到香港,第時香港一定會報答
① 二百萬香港人和平遊行:唔work
每個星期幾千人勇武:唔Work
六位義士自殺:唔Work
② 靠香港政府:無可能
③ 靠中國政府:更加無可能

姐係無論靠香港本身,定係靠最近嘅中國,都無法解決現在嘅問題。

所以,必須靠國際從外到內影響香港。

Ps 外國勢力只係一個term 令你厭惡外國影響力。唔好咁潔癖。
香港海對出有大油田 已fact checked
正解
其實好撚on9,你話用英國國旗都關事啲

有撚病
自己r/HongKong自己救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞