[無圖] 美國鬼頭:請停止在示威中舉我國國旗

529 回覆
3047 Like 197 Dislike
整支flag出黎 大反應到咁 日日叫人唔好舉
再睇下樓主個記錄 講到尾又係講個d驚比位人入
再撚吵就舉撚晒萬國旗 連清朝 奧匈帝國個d都拎撚埋出黎
唔撚明點解要keep住舉美國旗
有人話我帶風向噃... 好,舉美國旗0個班地舉飽佢! 下次舉高D,睇下美國會唔會為香港放棄支那,香港買撚晒佢D大豆。

中國稱已採購數百萬噸美國大豆 裝船運回國
https://ec.ltn.com.tw/article/breakingnews/2866887
香港人人食豆不是夢
reddit
此po已完
一係就唔好舉
一舉就舉個旗寫住5大訴求好過啦
集中番個要點好唔好?
其實舉支國國旗有冇得諗?
舉旗手係美國人唔得?
屌你老母讀下歷史
光復香港,時代革命

[長文慎屌]727 728 賽後檢討
https://lih.kg/1380074
不要說「推」,試着説「8月5號齊罷工」
冇錯
舉美國旗做乜鳩 知唔知自己爭取緊乜
黑色洋紫荊唔好咩 點解冇左咁既
push
你永遠阻止唔到有on9仔舉美國旗
打住民主嘅旗號 去搶人哋啲資源
搶人啲地盤 恐怖份子先出嚟
有啲知識嘅人我冇見過有人鍾意美國政府
你真係太天真 講埋啲美國佬自己都唔相信嘅事
其實舉多d香港旗唔好咩 唔係獨立旗 洋紫荊最好
其實我覺得旗幟係用黎增加凝聚力,你走去舉美國國旗唔會令美國佬幫你,又代表唔到我地香港人,係舉就舉區旗!起碼呢支旗代表到香港人!起碼比人知道呢場運動係為左香港而搞。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞