[無圖] 美國鬼頭:請停止在示威中舉我國國旗

529 回覆
3047 Like 197 Dislike
打著紅旗反紅旗
up
美國原居民表示:
同佢講拎旗係因為你班仆街出口武器比班黑警
個個國家都係以自己利益行先架啦
呢啲嘢你唔駛幫佢諗埋喎
樓主又喺度散播美國冇用論,要知舉美國旗係一種表態,表示香港人擁抱自由人權等美國核心價值,係美國嘅同路人,有呢個表態美國至可以以香港人請求美國援助為名義去做野
再者如果有舉美國旗嘅人比黑警/黑社會攻擊,而呢幕又比美國傳媒捕捉到嘅話,美國會有更多理由去做野
而家危急存亡之秋,一切可行有機會救港嘅事都應該要做,樓主不斷話靠美國冇用,叫人唔好搵美國,令我地少咗條可行道路,唔係動搖軍心咁係乜?
隨帖附上樓主多次亂軍心嘅記錄:
reddit 撚係白人主義
香港野你舉美國旗把撚咩
啲蛋好臭 點整熄!啲蛋好臭!有計整熄!啲蛋好臭 好易整熄!
https://lih.kg/1380758
警察如果見到市民有好多中國國旗會點?
借力打力,我地獨立後都可以賣尻佢
每次發生事件都會出現呢個旗手.
攪到全中國人都以為呢班人為國旗效力.
旗手你究竟想表達乜嘢嫁?
識玩緊係攞五星旗.
做乜忽然咁多人屌美國旗
咁多嘢唔屌你屌枝旗?
心照啦
算數啦
點都會有人係咁
舉咪舉
關你撚事
Reddit成班反侵
發悔氣講呢D
但事實而家係侵執政
認清事實
0.5 cluster reddit

this ends the thread
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞