[無圖] 美國鬼頭:請停止在示威中舉我國國旗

529 回覆
3047 Like 197 Dislike
① 二百萬香港人和平遊行:唔work
每個星期幾千人勇武:唔Work
六位義士自殺:唔Work
② 靠香港政府:無可能
③ 靠中國政府:更加無可能

姐係無論靠香港本身,定係靠最近嘅中國,都無法解決現在嘅問題。

所以,必須靠國際從外到內影響香港。

Ps 外國勢力只係一個term 令你厭惡外國影響力。唔好咁潔癖。
應該直接舉中國國旗啦其實,差佬未必敢打,又可以撚9五毛
美國好多白左傻閪
真心,唔好睇得自己咁重,大把外國人唔知Hong Kong喺邊
個個求美國,全球和平未?
5年前已經知自己香港自己救
講撚咗好耐
係child登仔鐘意含trump trump

姐係無論靠香港本身,定係靠最近嘅中國,都無法解決現在嘅問題。

Ps 外國勢力只係一個term 令你厭惡外國影響力。唔好咁潔癖。

唔好講老美都係壞人,喺度利用香港。就算係咁又點?你想香港死定生,就係咁簡單。
又俾老共入外國勢力
舉港英嘅人個腦hang 左喺1997。

講得好岩。
其實最好舉中國國旗加港旗
一來我地反既係中共 唔係中國
二來唔好再俾人籍口話外國勢力介入
三來我諗d狗亂咬都唔敢咬中國國旗
佢後面既價值觀
尋日都有人講左 點知勁多負評
會俾人屈
有人話我帶風向噃... 好,舉美國旗0個班地舉飽佢! 下次舉高D,睇下美國會唔會為香港放棄支那,香港買撫晒佢D大豆。
唔係美國人不如收返枝棋啦

純9up
可能其他野仲有成效
頭先有個post講話唔好舉美國國旗
有班白痴仔屌
成班自我感覺良好 亂舉人地支國旗
五毛別理啦。五毛無非想讓你們不要美國介入啦

美國政界看到香港人舉美國旗很開心的
真心一問 舉美國期舉英國旗做乜 點解唔舉中華民國旗 或者我哋自己支黑色洋紫荊旗呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞