(救救手足) 有一種人叫偽中立深藍 ,可殺人於無形。

344 回覆
1308 Like 7 Dislike
認同
對住呢啲人學佢咁就可以收哂佢皮
https://youtu.be/VWe1NG852T4
遇過幾個
好文值得一推
深藍同藍都係有一個共同點就係無腦同古老石 真係完全溝通唔到 仲有不問世事嗰d 人講乜佢就會講乜仲信到十足十
根本講緊我上司
【 39秒冇成本救港方法!!!】
https://lih.kg/1379321
中晒⋯7.21之後就同屋企吵返左「白衣打人唔岩,黑衣先撩者賤就岩?」同佢wechat 溝通都即刻無名火起!
你有我地
加油絲打 好多人明白我地!!!
一個偽中立藍嘅朋友,誤解左我一句說話覺得我唔中立。然後扮黃絲瘋狂用反話串我,我講一句佢用反話串返我十句。我said sorry 同埋同佢講返佢誤解左我嘅個句說話點解。依然繼續串我,搞到我話我以後唔會再grp到講政治野。然後佢話點得喎咁樣咪冇言論自由囉!
依家係邊個搞到邊個冇言論自由....
各位,點解決?
得自己一個
我屋企有三隻冷血動物....我妹仲痴撚線過老豆
日日想有示威者比警察打死....講d都唔係人講既說話
聽到想自殺
咁你地啲父母又激進咗啲.......
咩政治立場都唔係咁冷血黑心下嘛..
真藍絲都算,起碼敢承認,忠於自己
偽中立最噁心
3提及政府可能唔岩(1%),然後全力集中評擊抗爭者更唔啱(99%)

有個姓陳嘅
fb連續開廿幾個post屌泛民
佢算唔算係?
教精你
比呢班賤種玩得更加親共
保證佢驚撚過你
例如叫佢送仔女去支那讀書
奶粉唔買雅培買三鹿
養老去東莞
甚至你直頭拎信用評分
計下隻藍屍可以扣到幾多分
玩到佢嬲就一句拍柒佢
問中國有乜唔好
屌返佢發癲唔理性
我都好唔明白點解咁多人企出黎佢地都要唔相信我地先係主流民意
明明出黎嘅人有老有嫩又有專業人士
佢地死都要堅持自己嗰套係點解
聽到好撚嬲 我亦都知道原來佢地咁撚冷血黑心冇人性
一日開口埋口暴徒 屌你暴徒就唔撚係人?
道不同不相為謀,

對付深藍用極端深藍主義講到佢傻

千奇唔好動氣, 適當時候扮傻話唔知
其實呢群人最危險係多數讀過書識字甚至係移民華僑,有能力向外國人做文宣/解釋,而且好識得喺外國人面前包裝同企道德高地,之前喺街聽過有個中年女人向班外國人朋友講係部分香港年輕人排外,唔願意接納中國移民,又害怕同中國人競爭,部分香港人容納唔到任何關於中國嘅聲音等等,捉住鬼佬包容大愛嘅普世價值觀
我屋企人咪依的囉 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞