(救救手足) 有一種人叫偽中立深藍 ,可殺人於無形。

344 回覆
1308 Like 7 Dislike
不嬲中立都係當佢藍絲
發夢係前線既可唔可以入一入黎
https://lih.kg/1380927
咪就係
打住個為義士好嘅旗號去屌佢地
郭家麒: 暴力既源頭係林鄭政府,造成今日既亂局係有中央政府包庇林鄭同警隊 | LIHKG
https://lihkg.com/thread/1380805/page/1
依招勁, 直接ignore你既論據, 繼續進攻.

藍絲真係好嘔心
這種仲勁過偽中立,係偽黃深藍,勁過長輩圖。
值得一推
其實連登入面的放灰撚,分化撚,中計撚,也值得另外寫一篇。
我試過提出人係有良知的,試過被人恥笑。

佢啱。
呢種政治反感既深藍 為批評而批評 佢地根本就無立場
Facebook好多呢D
721 之後 中立姐係樓主講既 偽中立深藍 可以直接用森美既地平說作總結 傾來都廢鳩時 直接鳩up ok
我老母
屌 睇晒成個post
全部都好中 係中到hum hum聲
屋企兩個完完全全就係咁
仲要話係我偏激
樓主講得好啱 呢個post出得好合時
琴晚先又嘈完鑊勁嘅
但我依然粗口都唔敢講 免得又俾人話我衝動被洗腦
我深深明白點解啲人想跳樓
因為我同我個妹都想
自己屋企人唔支持都算仲要屈9你嗰下
唔好跳樓, 留有用之驅.

當你知道偽中立係罷明想玩9你. 你就會冇咁嬲.
好撚中point 特別係返工個陣好易遇到 但問多兩問原來好多新聞都無睇 一直都無點留意香港政治或者選擇性留意
有空睇埋comment. You are not alone.
我唔會跳 知道我人生未來其實好美好
但係呢個時候就真係好絕望
連屋企人都變成我最憎恨嘅嗰種人
好似好冷血咁 個良心唔知去咗邊
佢地真係迫到我同我個妹就黎癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞