幾舊水機頂盒睇ViuTV、NowTV、開電視、有線、港台,同CCTVB說不了!

498 回覆
94 Like 1 Dislike
我係Google Play度加返呢個post網址啦
多謝你,我住村屋已成功擺脫tvb,超清超流暢
唔知點解無收到paypal email
係鄉下login paypal又要收sms,但收唔到
多謝你先
mx player 加持等幾秒應該係佢return bandwidth 夠就會變清。。之後就,超清,超順
你用緊邊部樂視?
我買咗部U2黎試,用1000m寬頻試都矇到喊喎
手足,我用緊呢部
我google型號啲人叫呢部4k版
可能你呢部靚過我收返黎試果部
用到就好

唔該幫手去play store評個分啦
有條友話幾日用咗幾gb data然後俾我三星
關我乜事啫
睇streaming 真係用咁多data嫁喎!!!!
佢仲問點解無tvb新聞台
暫時試左viutv 冇咁清,有線直播台無端端失踪,其他一切順暢,高清!

on9 到....
網絡夠快嘅話,播一陣就會清架啦
cable佢自己個server唔穩定,我見佢死過兩三次
我已經删除左電視本台嘅新聞台,
話屋企收唔到算
轉用呢個app 多好多台!
已經好正,多謝你嘅心機。
我都因為呢個app先知有咁多台
之前無睇電視好耐
而家會追Viu啲劇
介紹俾人用
已廣傳!
v21
- 嘗試修復某部份硬件上不能開啟程式問題
- 加入警告字眼,提示睇片係會用網絡流量

1. 用緊v18或以上嘅巴打,重開app有自動更新
2. Search TVHK @ Google Play Store
https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.thematrix.tvhk
3. All version APK
https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=297029

唔該係PlayStore幫手評個分,等多啲人可以見到個app

籌款係Google落廣告promo個app
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=JMRRBARZ2T8QY&source=url

絲打?
我啱啱睇過Paypal,無收過錢喎
你有無俾人呃咗
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞