幾舊水機頂盒睇ViuTV、NowTV、開電視、有線、港台,同CCTVB說不了!

498 回覆
94 Like 1 Dislike
港人話電視唔係呢個post
想問吓有無非支那TV box/ stick可以完美用到now e?
有,NowE盒,好似越南造
盒要8舊幾水 本身又有幾個月英超code
齋買盒好唔抵
同埋個盒好似好廢 網上評價好差
Happy巴係咪有now e盒?
有無試過睇ott同裝其他app lag唔lag
乜叫OTT?
now e個app睇波嗰啲
好似係
我無睇波plan
窒就應該唔會,差在同直播有無delay啫
追親post都見人係屌個盒
想知係咪真係咁差
個UI唔太好用,但要用都用到嘅,未至於劣
同問,想睇睇唔到
HAPPY_DAYS
手足,我有個類似嘅project,睇下可唔可以集思廣益

https://t.me/B8VVjlbZgn
想問下有無唔係支那既機頂盒係可以裝到用到chrome
本身我就有appletv
但想用starnext睇幪面超人
發覺appletv原來係無得裝chrome
之後轉用iphone airplay上appletv
睇係睇得到D
但係字幕會出唔到
而且想實實在在買部裝到chrome既盒子
無Android手機,經downloaded download apk睇到港人話電視,但個Apk裝完之後唔識pin係home page/ recent,每次都再經 下圖呢個setting 到開App。

請問各位有無同樣問題? thanks

TV HK安裝完之後好多台都睇到, 係睇唔到VIUTV, 請問知唔知點解?
我個app已無再開發啦
請搵 港人話電視
我個app已無update,請搵 港人話電視 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞