[另類][風水] 中共係咪爆左條龍脈

1001 回覆
3056 Like 20 Dislike
念心經
https://youtu.be/00JvC16pKWc
仲有幾個月 大家頂住
郭嘉巴打
既然當年英國係因為係信奉基督教而令日本嘅厭勝棒對香港無效,如果香港人今日都歸信基督教,呢d巫術對香港亦都可以係無效
其實係 古代中國都有拜洪聖爺等神 多人供 就可以成神
我希望班狗同官咪搞埋四面神 係人都知梵天大王最大方
拆晒佢 釘十架好過
睇#80
[年經 / 八奇領域]共匪陰險風水陣
https://lih.kg/10841
不如由追開po嘅我地做文宣反攻廢老
會唔會咁啱一個甲子

支那國將壽終正寢
共匪冇好野
請問蛇在中式五行屬咩?
兒家好多耶教都向壞發展 成日想用貢獻搵錢 又唔洗話比人聽洗錢去邊
當然都仲係有死性不改,但而家個情況真係好多基督徒都醒覺,要基督教發揮影響力唔係冇可能

利申:大量基督教朋友
唔係咁講,搶救文人計劃帶咗成百萬人過去,國民黨嗰陣白色恐怖同埋戒嚴係針對台灣本地人,基本上跟住佢過去,唔係支持原居民嘅話響嗰邊順風順水,國民黨點解到今時今日仲有咁多人支持,你睇吓佢啲眷村,過咗台灣嗰班人,唔理政治嘅,而家都風生水起
終於有人講,全部都起到眼鏡蛇咁好毒
原來仲有咁多好既教徒 真係希望大家輪住一百幾十人去唱歌/唸經鳳凰飛返上天 釘死條蛇!
咁係咪應該倒d水等佢啲木腐爛
除咗班離地教徒啱先訓醒,仲有班雨革後頂唔順教會而冇再返教會嘅基督徒,如果集合到晒佢地,個力量可以好大。教徒係好頑固嘅一群,只要佢地堅信一樣野,係冇人可以阻擋到佢地
其實希望大家組織下 行完山 到尾心經簡林 唸經/唱聖詩先走 做下運動又可以積善積德
強國唔豆腐渣我先唔信
京澳起嗰幾棟建築垃圾都殘晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞