[另類][風水] 中共係咪爆左條龍脈

1001 回覆
3056 Like 20 Dislike
唔明點解信/認同風水 就等於迷信

萬法皆空,因果不空
三峽大壩彎曲, 林鄭講完壽終正寢, 面臨中共出軍隊鎮壓之後
果個當年支持起大壩, 出動出軍隊鎮壓既李鵬就死左
你話邪唔邪
個天才岩岩釘左蓋
認真答你
因為地運就玩完
加上當年整南水北調大陣無諗到
支共會起條高鐵隊穿香港
所以南水北調而家調緊啲咩上去就自己諗
侵侵出聲讚習大大做得好 肯比人示威 你仲post白宮出黎有乜用 人地擺明唔理鳩你香港啦
你點可以拎歐洲人同啲冇文化又周圍屙屎搞破壞既支那人比
Lm
求link
GDP gogogo
好似打咗好深嘅樁,要起先work
我都係未睇過任何報導無意間入左去個心經林。原本以為係好野,俾人靈修果類,行到去中間覺得好心寒,好奇怪。
行到去中間時,姐刻想走!
因為最簡單果個因果報應理論已經站唔住腳
咁多有錢佬做衰野都可以冇事 五億華探長都係umum腳係台灣老死 仲講乜野因果
google map影大陸啲景好撚廢
唔信可以睇下深圳
呢個我有fact check過,唔好再on99咁信
善有善報,惡有惡報,不是不報,時辰未到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞