[另類][風水] 中共係咪爆左條龍脈

1001 回覆
3056 Like 20 Dislike
沈大師17年咪話支那呢幾年好掂 出盡燈力幫大家啦
一日比400人去

其實係咪以寺廟係由 實際起個觀音係大位守住個風水唔比支共班仆街用蛇陣搞香港龍脈
lm
你當佢係吊命續命好啲
支共個陣大好多
江湖傳聞係血祭過
咁即係會分裂?
就算唔信風水
都會覺得起d咁嘅野真係居心不良
次次甲子都係鼠年都有大野發生
英國佬先係香港大恩人
支那國 每天都在想點整死香港
但逆天而行仲要血祭遲早有報應
高鐵站個蛇心
星光大道十幾廿個小蛇頭
中環灣仔妖道個蛇頭
仲有港豬澳個蛇頭個蛇身(條橋一路直插入澳門同豬海)

ICC同IFC兩把劍咁插住係維港兩個海邊
尤其icc係正蛇頭果度 插住個蛇頭
所以就要靠星光大道果堆小蛇頭萬劍歸宗俾力量西九條大蛇

而妖道係蛇頭對正土瓜灣紅磡 想吸宋皇臺果邊d真龍天子氣

加埋心經簡林倒插鳳凰山 自斷真龍山脈

睇下支共送左幾多大禮俾我地
咁起左咪算係好事? 間接加速左共匪滅亡
其實我想問好耐 個個都話支爆 咁佢爆完之後係點 好似蘇聯解體 俄羅斯咁
高鐵同港豬澳又真係死左好多人
最大機會都係內鬥而爆
加多句 港豬澳條一字長蛇 想吸盡大嶼山機場果邊隻大鳥既人氣 結果吸氣不成反噬
一起好澳門就食左個天鴿
之後陸續有黎

之前都有講過昂平360係條大鐵鍊想綁住大嶼山同面朝北方既大佛
結果又係反噬 所以360成日都停
陳雲叫個喇嘛去火供 修法, 似係幫條毒蛇開光 多過破法! 好在呢個開光儀式係小型的.

14年5月開完光, 即刻689玩撕裂 + 佔中. 雨傘失敗後, 日子越來越不安!

最好做法係 恭敬移除所有心經文柱. 順序集成大經文, 安放在寶蓮寺 或其他寺院 供奉參拜!
應該會自我毀滅 最後兩岸統一 成立新中國
往往國之將亡都係有呢類嘅「天意」,不管你信不信,反正我就信了
千祈唔好 堆心經睇怕都俾人落左邪
一把火燒晒佢 再作法祈福就可以
但問題係上面14億人全部比人洗曬腦,從來冇民主依回事,最驚係依頭共產黨收皮個頭又有另一個新共產黨最好既情況就分裂兩個國家,南北分界

心經個到
既係龍脈 又係鳳凰頭

不過呢張圖條link 係認為所有都唔係風水
係無陰謀 就唔放了
秋行軍蟲(蝗蟲嘅一種)
你講得啱! 衰啲咁講, 我覺得要 最少經過 2代 的西方 殖民+民主 教育, 先可以孕育出 新一代嘅 華夏人民.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞