[另類][風水] 中共係咪爆左條龍脈

1001 回覆
3056 Like 20 Dislike
有幾難諗呀
中國不嬲想推上海, 踩香港
完全當你係外人
只係想整撚死香港
屌你畫咁多筆 我畫隻大笨象都得啦
多行不義必自斃啫
我地無嘢可以做?
坦白講 我有

係隔離post睇到
真係巧合定係立心不良?
咁又唔係既 阻到幾多得幾多
風水畢竟都係輔助
本身條命係點 運勢係點 一早天注定
銅油埕始終都係裝銅油
跑車唔會因為行山路就變成垃圾車
係龍係蟲都唔係風水改變到好多
既然大家都信鳳凰(香港人)係打不死
咁咪等到某國自我毀滅 再浴火重生
對中式風水唔熟
蛇驚硫礦,我地定期去撒硫磺唔知有無效?
從西方神秘學睇,或者可以反制。

聖經入面的蛇,曾經係魔鬼的工具,到現代被用來代表魔鬼,而中共既所作所為,又的確係魔鬼一樣。

有好多經文係關於蛇,例如:
「百姓到 摩西 那裏,說:「我們怨讟耶和華和你,有罪了。求你禱告耶和華,叫這些蛇離開我們。」於是 摩西 為百姓禱告。」
‭‭民數記‬ ‭21:7‬ ‭CUNP-神‬‬

聖經的經文係有好多神秘用途,好多主流基督徒係唔知,
唔好意思幫推下728行動

唔 好 唔 記 得 聽 日 三 點 中 上 環 ! ! !
https://lih.kg/1374495
李鵬留到今年先死 係有啟示
關鍵時刻唔小最受大陸人歡迎既台灣「時事」節目
真唔真
學佛同信耶蘇 話人界係苦 死後去西方極樂淨土 先係解脫,係幸福 我地轉生為人前世受業力牽引 長命唔一定係好 睇梅媽咁長命,但好既仔女輪住走,自己又唔化 咁長命係好咩?

我地有幸轉生做香港人 有我地使命 我地一於同中共鬥長命 只要我地守住香港、為人向善 個天唔會比我地死!鳳凰可唔可以再飛、龍脈可唔可以飛返上天 就靠我地

睇完呢個post 諗我地多唸佛 比啲力量佛祖 係咪有幫助?
有邊幾條
推!下次搞活動去拆咗呢啲陣先!斷中共風水陣!

其實真係好有可能真,日本都用好多廟/寺陣先鎮得住猛人英魂,之後先穩定到國運,試過一個廟無啦啦爛咗,即刻各方面都沈咗。

反正爛咗啲野都冇所謂,但係如果個陣係真就有賺!!!
每個認為世上無報應沒因果既人都有個共同點
就係唔相信或唔知道人死後會輪迴
無勝負 只有信唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞