[另類][風水] 中共係咪爆左條龍脈

1001 回覆
3056 Like 20 Dislike
Poly v core本身係鷹,結果搞到不倫不類成隻船咁,唔知關唔關事
冇記錯,以前聽過禮賓府入面有支日軍既厭勝棍,唔知有冇發揮影響?

利申 : 唔識
200咁少 起碼500
其實香港都幾巴閉 又鳳凰又宋王臺又靈龜 好難想像以前只係一個小小漁港
計左 九龍, 獅子山未
如你所說,今次基督徒都作左好大幫助
天滅中共
好呀
真?
依咪啱啱好 大灣國?

唔怪得尋晚元朗有兩個婦女係咁企前排鬧啲防暴
Google map 睇一睇, 有冇咁岩??

屌佢中國海外!

咁撚啱蛇頭 對到正 慈山寺 尊觀音!
屌 又搞鳩我地
點樣先可以破佢毒蛇陣
特別係頭個幾日,如果612前一晚唔係宗教集會,
邊有咁順利留守+回響
仲有,聖經入面講嘅龍,就係古蛇

「大龍就是那古蛇,名叫魔鬼,又叫撒但,是迷惑普天下的。牠被摔在地上,牠的使者也一同被摔下去。」
‭‭啟示錄‬ ‭12:9‬ ‭

「我又看見一位天使從天降下,手裏拿着無底坑的鑰匙和一條大鍊子。 他捉住那龍,就是古蛇,又叫魔鬼,也叫撒但,把牠捆綁一千年,」
‭‭啟示錄‬ ‭20:1-2‬

仲有形容過條龍係紅色

「天上又現出異象來:有一條大紅龍,七頭十角;七頭上戴着七個冠冕。」
‭‭啟示錄‬ ‭12:3‬
但滅佛應該會死得快d
正如我之前 的回覆, 陳雲呢條友 請喇嘛 修法似係為 心經簡林毒蛇針 開光 多於 破陣!

心經簡林起好一段時間, 可能中共發現 未有成效, 於是派陳雲共碟 進行開光儀式! 同時2014年 大撕裂 開始黎料!

佢叫人修多啲百字明同金剛薩陲 . 其實有兩睇.

修 金剛薩多 目的係 減低罪孽 清洗罪孽.

如果係為全香港人修, 減輕香港人嘅共業, 固然係好事....

但係 如果只係對住 心經簡林 毒蛇陣 修呢個 金剛薩陲, 似係 替始作俑者(中共) 減輕緊 佢對香港 做出破壞嘅業力!!!

所以 萬事都要小心 請求 喇嘛 或高憎!

不要 盲信 陳雲!
國師好似有講過,話英國基督教,所以冇影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞