[另類][風水] 中共係咪爆左條龍脈

1001 回覆
3056 Like 20 Dislike
有冇大師幫支共剷黨算一算命呀
係咪佢地都覺得自己氣數已盡唔放到幾耐
哩排口交吊台灣仲多過香港
支共想黎個盡地一鋪
仲有李鵬死
因為民眾嘅毫不反抗同縱容
中共先會成為今日嘅怪獸
呢啲係共孽
成90歲,梗係死啦
轉九運?
講起風水
有師父話: 03-22年香港行土,所以樓係咁升
之後20年行火,
我第一下諗到除左天氣暖化外,仲有打仗........

利申:乜都唔識,歡迎交流.
長江三峽

好似張圖咁全部神開緊會傾緊點收中共皮
但我又覺得,其實支那人真係出世洗腦洗大
都冇得怪佢地雖然佢地搞鳩香港正仆街
但香港人先最撚慘
d惡法講真,藍屍廢中廢老真係搞佢唔到
佢地根本就enjoy做支那人
香港變支那對佢地黎講係好事
仲不斷協助國家機關壓倒真正香港人
d惡果永遠都係好人承受
教義無話唔俾喎,天主教大爆炸話無衝突,進化論又話無衝突,上次有人搵挪亞方舟,都話:「搵唔搵到方舟唔影響天主教信仰」
講到中共好似整個國土鍊成陣咁
由18年到23年期間係8運同9運交接期

貿易戰係暗戰,2024年後就明刀明槍

火運下 it ,機械, ai 行業大旺,而金融銀行收哂皮
根本14億支那人都係壞左既世代
IT屬火
信用系統
其實你睇返心經簡林當年白蟻,意味(鳳凰)雀鳥利用利(白蟻)蟻幫自己一樣,證明人為不及大自然
巴打可唔可以講多啲誠哥個佛係鎮住香港?個邊風水一流?
邊樹蛇頸放血
襯秋子乾燥果時
唔小心食煙留低煙頭已經可以ko 心經簡林
成本低, 自己又唔會上身
推 心經簡林真係要搵人搞搞佢
你無咁既法力
亂咁搞會承受返佢積存既力量
好似一個火球咁 你吉爆佢 的火氣就會趨向你度
到時自身難保
用火攻啦玩火山有幾難先
襯秋乾燥果時
唔小心食煙留低煙頭已經可以ko 心經簡林
成本低, 自己又唔會上身
//寺背靠八仙嶺,面向船灣海,形容為「海螺吐肉」的風水名穴,風水學上稱為「有地」,龍脈非常雄厚,如果作為禪修之地,對自身健康及後人有利,可令人精神凝聚,思維清晰。//
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20170621/20063764

慈山寺座觀音面向吐露港,而且係瀝水觀音法相
,有除災病、讓枯木再生的意象,也代表了保佑人間安泰和順、風調雨順、國泰民安之能

慈山寺係03年經濟最差嗰陣話要起,靠地利加埋觀音守住香港,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞