姊弟戀究竟可唔可以開花結果

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
姐弟戀
相差6年
有時負面到不如有男仔追左女朋友算
而家22

點解咁負?

平時都冇咩野
但呢個年記
她身邊的朋友都開始結婚
1年內仲做左2次姐妹 2次朋友婚禮mc
諗到呢d就開始負面
仲要自己係毒毒 不想擺酒
諗到她去咁多婚禮,就會諗她自己都想有個婚禮,擺酒等等
但自己毒毒 ,可以朋友都坐不到一圍
同埋又冇車冇樓冇父幹等等

有冇諗過遲早都要傾下呢個問題
我19 女朋友22
一開始唔知佢大過我
後尾先知 佢後尾有諗過年紀細d既弟弟 會唔會溝通唔到
但最尾覺得大家相處到就ok
我19 女朋友22
一開始唔知佢大過我
後尾先知 佢後尾有諗過年紀細d既弟弟 會唔會溝通唔到
但最尾覺得大家相處到就ok

好過好多人啦
我連追都未追到

我一早約左佢下次出啦 佢都話好 不時會唔會放飛機就另一回事

加油巴打

我睇怕都冇咩 藍剔

依家佢勁冷淡 唉 真係唔知佢想點
係咪啲姐姐不嬲都係咁 識幾個姐姐都係忽冷忽熱

通常what's app都係我撩佢先,約佢去邊都係我講。

撩緊都係得自己

自己定左試三個月,再唔得就放棄。

驚到兩個月你個心都爛咗

唔知佢點諗。但三個月真係夠。

我睇怕都冇咩 藍剔

撩緊都係得自己

驚到兩個月你個心都爛咗

加油巴打
姊弟戀 已結婚2年 仲要係long d

幾歲?

我25,佢28

三年差距唔算太大
祝你地幸幸福福
嗨,如果你睇到。請俾個機會我。
嗨,如果你睇到。請俾個機會我。

好唔知自己做緊咩

我睇怕都冇咩 藍剔

撩緊都係得自己

驚到兩個月你個心都爛咗

唉 比佢hea覆有時真係唔想再搵佢 但唔搵又驚佢唔會搵番自己 到最後又係自己搵話題傾
我都諗住等多排睇下到時點先 真心灰灰地

撩緊都係得自己

驚到兩個月你個心都爛咗

唉 比佢hea覆有時真係唔想再搵佢 但唔搵又驚佢唔會搵番自己 到最後又係自己搵話題傾

好明你心情

撩緊都係得自己

驚到兩個月你個心都爛咗

好明你心情

+1所以定左個時間俾自己,無謂搞賤自己。

撩緊都係得自己

驚到兩個月你個心都爛咗

好明你心情

你當人係寶 人地可能當你係草

驚到兩個月你個心都爛咗

好明你心情

你當人係寶 人地可能當你係草

唔似可能 好似係直情
大家同姐姐過成點?
大家同姐姐過成點?

巴打似有新進展
18歲果陣, 屌過個27歲既中學Miss, 之前一齊左3年
跟住佢意外死左

唔知無死會點
.
好掛住佢

咩意外

早年屯門公路, 九巴跌左崖果單, 求勿起底, 得兩個老師過左身, 一男一女
跟住佢意外死左

唔知無死會點
.
好掛住佢

咩意外

佢d親戚朋友知唔知

知...一開始好反對...
我入左大學後就無再反對...
跟住佢意外死左

唔知無死會點
.
好掛住佢

咩意外

佢d親戚朋友知唔知

而家仲會同佢屋企人食飯, 過節..
跟住佢意外死左

唔知無死會點
.
好掛住佢

咩意外

佢d親戚朋友知唔知

好長情...可惜
大家同姐姐過成點?

巴打似有新進展

無咩,得閒都係同佢傾下計。
諗住十四號約佢出黎回禮。諗緊回咩。
跟住佢意外死左

唔知無死會點
.
好掛住佢

咩意外

佢d親戚朋友知唔知

好長情...可惜

諗返起隔離個post講女朋友死左
跟住佢意外死左

唔知無死會點
.
好掛住佢

咩意外

佢d親戚朋友知唔知

好長情...可惜

諗返起隔離個post講女朋友死左

珍惜眼前人
有無人有咩好提議可以係十四號回返禮?
我預五百蚊內

買手鏈果啲好似好唐突咁。
姐姐有咩吸引力?成熟聰明母愛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞