姊弟戀究竟可唔可以開花結果

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
男28
女38
拍左5個月半到
有想同佢結婚既打算
但女方仲未接受到
見晒女方屋企人
未見男方屋企人

如果一年後佢仲接受唔到 我唔知放唔放棄好

...佢接受唔到啲咩

我細過佢

入得黎嘅巴打應該都細過女方

但係佢同得你一齊 點解仲要咁介意
比啲信心佢
佢成日都話唔俾我走但我問佢佢又話我唔放心利申識左一個月

收兵mode?

我估唔係佢啲態度唔似係
可能佢收得高明

試試水溫就知
鐘意左大我四年嘅姐姐 平時都會收工食下飯 放假都會約出黎 前排唔知哪兒來的勇氣同佢表白 佢就話有對我有好感但未去到真係想一齊 表完白之後都有keep住傾whatsapp食下飯 同表白前冇分別 其實係咪已經皮已收

慢慢嚟 有好感好易追
唔好太急 比佢知道同你一齊係開心係輕鬆
時機到同表多次
男朋友細我四個月
一齊左超過半年
大家都係22歲
但已經好開心咁有傾過將來結婚生仔定生女啲野
雖然我有時都好驚佢比人搶走
樓主我想同你講既就係個天比得哩份緣份你就要好好珍惜
唔好諗走唔走到落去
真心鍾意對方既就一齊繼續落去
如果唔係將來就會後悔

....其實4個月真係冇咩好介懷

都唔可以咁講架
一開頭佢都玩玩下成日嘈交
佢直頭係打算放假先見一日嗰啲人黎
但宜家佢為我改變到想分分秒秒都有得見

含撚啦返去 4 個月
好想媾姐姐

睇感覺啱嘅話姐姐妹妹都一樣
男朋友細我四個月
一齊左超過半年
大家都係22歲
唔好諗走唔走到落去
如果唔係將來就會後悔

都唔可以咁講架

含撚啦返去 4 個月

咁又唔好咁講 佢都係 地姐
慢慢嚟 有好感好易追
時機到同表多次

但佢好忽冷忽熱 睇唔透佢想點
前排約左佢兩次都比佢放飛機 兩次都話病左
慢慢嚟 有好感好易追
時機到同表多次

可能真係病咗呢 再約多次如果都係病就

拍過太多次拖
同埋細細個屋企問題 已經立意做個好老公

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你
除非你有父幹或者搵到個有錢老婆
利申,年底結婚,呢3年壓力大到仆街

巴打加油 支持你 我會努力搵錢咖啦

巴打幾大?

仲好細個 21歲

我都係21

諗下諗下我都係21歲開始姐弟戀

我都係依家21歲先開始姊弟戀
男朋友17
但其實我已經會諗結婚,因為自己冇咩大夢想,有個錫我既老公,有個溫暖,開心幸福既家庭已經會覺得好幸福

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你
除非你有父幹或者搵到個有錢老婆
利申,年底結婚,呢3年壓力大到仆街

巴打加油 支持你 我會努力搵錢咖啦

巴打幾大?

仲好細個 21歲

我都係21

諗下諗下我都係21歲開始姐弟戀

我都係依家21歲先開始姊弟戀
男朋友17
但其實我已經會諗結婚,因為自己冇咩大夢想,有個錫我既老公,有個溫暖,開心幸福既家庭已經會覺得好幸福

但佢中學都未完

一個禮拜都見唔到一次有時
隔成個月先一次 好灰

有冇諗過大家得閒會facetime下見啊
傾下電話
盡量就時間

就到我就唔洗咁
成日諗住遇到下個就會走, 但又唔捨得

有冇諗過好好同佢傾下呢件事?

講完咪話 我已經盡力分時間陪你

可能佢真係好忙呢..有時企係佢立場體諒下會唔會舒服啲?

我都有同自己咁講
但係我體諒得佢 咁邊個體諒我?

咁你係佢男朋友啊嘛
我明白拍拖緊係想成日見到對方 都想比對方體諒
但有時唔係你讓一步 就係佢讓咖啦 加油

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死
男朋友細我四個月
一齊左超過半年
大家都係22歲
唔好諗走唔走到落去
如果唔係將來就會後悔

都唔可以咁講架

含撚啦返去 4 個月

咁又唔好咁講 佢都係 地姐

真係一年其實都好少事
慢慢嚟 有好感好易追
時機到同表多次

我會算數放兩次已經唔想約

就到我就唔洗咁

我都有同自己咁講

咁你係佢男朋友啊嘛

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

如果真係咁辛苦...咁你不如...諗清楚啦
慢慢嚟 有好感好易追
時機到同表多次

我而咖約定咗佢返嚟出街
唔知成唔成功
慢慢嚟 有好感好易追
時機到同表多次

我而咖約定咗佢返嚟出街
唔知成唔成功

得罪講句有心講就早兩日都會講

就到我就唔洗咁

我都有同自己咁講

咁你係佢男朋友啊嘛

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

慢慢嚟 有好感好易追
時機到同表多次

我而咖約定咗佢返嚟出街
唔知成唔成功

得罪講句有心講就早兩日都會講

講話病定係咩?

我都有同自己咁講

咁你係佢男朋友啊嘛

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

認真意見
既然你接受唔到

我都有同自己咁講

咁你係佢男朋友啊嘛

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

認真意見
既然你接受唔到

只係想佢陪我多d

我都有同自己咁講

咁你係佢男朋友啊嘛

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

認真意見
既然你接受唔到

只係想佢陪我多d

有時冇時間佢都唔想
有冇諗過搬出嚟一齊住啊?

我都有同自己咁講

咁你係佢男朋友啊嘛

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

認真意見
既然你接受唔到

只係想佢陪我多d

有時冇時間佢都唔想

有諗過同居
但都係plan緊年幾後既事

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

認真意見
既然你接受唔到

只係想佢陪我多d

有時冇時間佢都唔想

有諗過同居

男朋友同我都想搬 平 細細地都無所謂

我都讓左唔知幾多次喇
真係好想死

認真意見
既然你接受唔到

只係想佢陪我多d

有時冇時間佢都唔想

有諗過同居

撐住先啦巴打
只怕有心人

認真意見
既然你接受唔到

只係想佢陪我多d

有時冇時間佢都唔想

有諗過同居

男朋友同我都想搬 平 細細地都無所謂

我都想 搬出嚟住先係真正考驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞