姊弟戀究竟可唔可以開花結果

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
呢一刻好鐘意,水裏水裏去 火裏火裏去

但往後會好辛苦,放棄啦巴打

睇下你有冇心定到

收皮啦,你呢刻定,你5年後10年後都唔會

過來人同你講,男仔唔好咁早拍拖

拍過太多次拖
同埋細細個屋企問題 已經立意做個好老公
呀媽大老豆七年 好sweet
樓主加油
呀媽大老豆七年 好sweet
樓主加油

好羨慕 但我嘅對象好似連鍾意都未鍾意我

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你
除非你有父幹或者搵到個有錢老婆
利申,年底結婚,呢3年壓力大到仆街
其實開到花結到果既係咪都有一個共通點就係男方一早以女方為結婚對象?或者係女方想結婚而知道男方係想同自己結婚?

利申我都係姐控,都想有個姐姐老婆

係 要好有決心比佢知你係想同佢結婚覺得

如果女方想結婚既話
比唔到信心就一定唔會揀你

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打係老婆大過自己?

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打加油 支持你 我會努力搵錢咖啦
其實開到花結到果既係咪都有一個共通點就係男方一早以女方為結婚對象?或者係女方想結婚而知道男方係想同自己結婚?

利申我都係姐控,都想有個姐姐老婆

係 要好有決心比佢知你係想同佢結婚覺得

如果女方想結婚既話
比唔到信心就一定唔會揀你

Agger

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打係老婆大過自己?

唔係既話點會入黎訐,會俾人屌

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打幾大?

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打係老婆大過自己?

巴打幾歲
無父幹
自己默默耕耘?

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打係老婆大過自己?

巴打幾歲
無父幹
自己默默耕耘?

就30
乜柒幹都無
拍兩次拖都係姊弟戀
第一次拍左4年
第二次依家拍緊 8個月
兩次都係差一年

祝你長長久久

依家冷戰緊

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打幾大?

仲好細個 21歲
拍兩次拖都係姊弟戀
第一次拍左4年
第二次依家拍緊 8個月
兩次都係差一年

祝你長長久久

依家冷戰緊

快啲氹返人啦

大一兩年其實唔算啲咩
大4年以上就難

agger
都唔明d女大得果幾個月/一兩年就係到叫生叫死又屌鳩個男細過佢 做乜鳩

咁介意一開始咪唔拍

有d人明明鐘意大家 但就係介意果一兩年/一兩個月就錯過左段美好姻緣

呢d咪on9囉
之後又喺道叫春

Agger
好撚憎人自己放棄段感情然後叫春
好撚嘔心

唔好講姊唔姊弟
大把人都係咁
當初唔識珍惜
又要吊高嚟賣
人地走啦
又喊苦喊忽

佢走左先知佢對我咁重要咋

聽見呢啲真係忍唔住講句 抵撚死
女朋友26 我24
我先做左一年野 但就要開始諗同佢嘅將來
想同佢有結果 雖然我地成日嘈交 但其實好多方面都好夾

成日俾佢話我幼稚 同埋自己都未有信心俾到幸福佢

agger
都唔明d女大得果幾個月/一兩年就係到叫生叫死又屌鳩個男細過佢 做乜鳩

咁介意一開始咪唔拍

有d人明明鐘意大家 但就係介意果一兩年/一兩個月就錯過左段美好姻緣

呢d咪on9囉
之後又喺道叫春

Agger
好撚憎人自己放棄段感情然後叫春
好撚嘔心

唔好講姊唔姊弟
大把人都係咁
當初唔識珍惜
又要吊高嚟賣
人地走啦
又喊苦喊忽

佢走左先知佢對我咁重要咋

聽見呢啲真係忍唔住講句 抵撚死

呢啲真 犯賤 我都試過
女朋友26 我24

咁你想唔想繼續一齊
祝大家可以順利
拍兩次拖都係姊弟戀
第一次拍左4年
第二次依家拍緊 8個月
兩次都係差一年

祝你長長久久

依家冷戰緊

快啲分手啦

睇下你有冇心定到

拍過太多次拖

我之前都係咁諗
努力搵錢啦咁你

巴打幾大?

仲好細個 21歲

女女幾大?
女朋友26 我24

咁撚早就要計劃將來,傻撚左呀?
其實年齡係咪真係咁重要?
我阿爸阿媽都係姊弟戀
差4年
結左婚幾十年
生左兩個
生活算係咁
愛對方已經好夠喇
唔好諗咁多
我覺得好似有遺傳咁
我自己都有過姊弟戀經歷
其實睇對方思想啫
佢大過你
唔成熟咪又係唔好
祝大家可以順利

仲要等佢鍾意我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞