姊弟戀究竟可唔可以開花結果

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
女朋友大我8年,我都廿七,想三十先結婚,因為想自己經濟能力再強啲先,好在佢自己同佢家人都無俾壓力,但因為咁樣,自己壓力仲大
利申 已經拍左三年拖

佢嗰時38..會唔會遲

要預左冇仔生

預左啦... 太遲先遇到佢,一齊之後都keep住諗早知早幾年勤力啲啊,學投資啊呢啲.. 有啲朋友初頭都叫我唔係認真就唔好阻住人啊啲
女朋友大我8年,我都廿七,想三十先結婚,因為想自己經濟能力再強啲先,好在佢自己同佢家人都無俾壓力,但因為咁樣,自己壓力仲大
利申 已經拍左三年拖

佢嗰時38..會唔會遲

要預左冇仔生

預左啦... 太遲先遇到佢,一齊之後都keep住諗早知早幾年勤力啲啊,學投資啊呢啲.. 有啲朋友初頭都叫我唔係認真就唔好阻住人啊啲

但係認真嘅話又要努力比佢知
大14年,係埋一齊已經7年,都仲未打算結婚

你地而咖幾歲

我當年23, 而家先30

你地而咖幾歲

即係佢而咖44?
老母大老豆三年
今日老母生日老豆買咗蛋糕一齊慶祝
老母大老豆三年
今日老母生日老豆買咗蛋糕一齊慶祝

好sweet但都唔知對方接唔接受到姊弟
前女友大我十年,一齊左年幾之後散左

祝你好運

淨試過8年

會唔會太多相隔

我女友都係大我10年,一齊左2年,樓已買
宜家一齊好幸福

你地而咖幾歲

即係佢而咖44?

係阿~其實唔係特登諗,平時根本唔會記得幾多歲,我都差啲記錯自己今年30

祝你好運

淨試過8年

會唔會太多相隔

宜家一齊好幸福

有樓
我25, 女朋友30,一齊左一年。外表睇唔出有差5年。
而家都有d 擔心結婚d 野,雖然仲算負擔到,但唔肯定自己定性味。
(借朋友account)

識左個男仔大我五年
有feel既 但唔敢一齊
怕耽誤左個男仔時間 佢咁後生我唔想佢花咁多時間係我身上
同埋我有d介意我做緊野佢仲讀緊書 仲有兩年先grad..
有種生不逢時既感覺
警已報
屌 究竟點先可以解決啲困難

其實依家好多仔都想早婚
反而係d女成日話未玩夠
大家有無呢個感覺?

無意中遠離左一班女仔fd
岩岩同左佢出去
個感覺好奇怪
可能自己亂諗緊
所以覺得佢好似忽冷忽熱咁
每次出街都唔同感覺]

識左個男仔大我五年
有種生不逢時既感覺

佢大你5年但你又做緊野佢又讀緊書

祝你好運

淨試過8年

會唔會太多相隔

宜家一齊好幸福

大十年 你有咩感受

其實依家好多仔都想早婚
反而係d女成日話未玩夠
大家有無呢個感覺?

做得好呀
警已報

有咩好報?

其實依家好多仔都想早婚
反而係d女成日話未玩夠
大家有無呢個感覺?

做得好呀

未玩夠既真係哂氣

你地而咖幾歲

即係佢而咖44?

係阿~其實唔係特登諗,平時根本唔會記得幾多歲,我都差啲記錯自己今年30

你係今年30啊
但佢都keep得好?

識左個男仔大我五年
有種生不逢時既感覺

佢應該打錯
係佢大過男仔5年

識左個男仔大我五年
有種生不逢時既感覺

佢應該打錯
係佢大過男仔5年

識左個男仔大我五年
有種生不逢時既感覺

咁其實5年又未算係太誇張
佢對你(個朋友)點先 你地相處又係點
如果大家有共識係長久的話 咁就唔洗理浪唔浪費
最重要係大家未來都有對方一齊走

識左個男仔大我五年
有種生不逢時既感覺

咁其實5年又未算係太誇張
佢對你(個朋友)點先 你地相處又係點
如果大家有共識係長久的話 咁就唔洗理浪唔浪費
最重要係大家未來都有對方一齊走

覺得遇到相識已經係一種緣
我25, 女朋友30,一齊左一年。外表睇唔出有差5年。
而家都有d 擔心結婚d 野,雖然仲算負擔到,但唔肯定自己定性味。

未定性真係會毀佢一生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞