姊弟戀究竟可唔可以開花結果

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
謝安琪 大過 張繼聰
老婆大我7年
拍拖5年
結婚1年
我21歲,女朋友仲未出世
今年23歲鍾意左個27歲既姐姐
好想表白同佢一齊呀
成功開花結果果啲,女方係咪全部都係成熟穩重型
我以為個post 係我開

樓豬我都係大我男友4年

我27佢23,我都好驚自己揀錯人。但最近親戚有病,令我重新思考過人應該點要好好過活日子。

結論係,有好多野係整定既,呢個唔知會唔會係你結婚對象,大家有緣一齊,花開結果真係未知。
但你如果真係同佢分手,你總會係呢段關係學到野,確保你結婚個時,個人會成熟d,老公受惠。

你都唔好唸太多未知既野,因為真係估計唔到,有人得有人唔得。可以控制到既,只有你既心態!

利申,我前任係我12歲既初戀,失散10年後來有緣無分,分左手

你都估唔到10年後既你會變成點,做好自已本份就夠。
朋友26 佢條女30頭咁上下
今年話結婚

但你朋友事業有成?
謝安琪 大過 張繼聰

最怕做高齡產婦
老婆大我7年
拍拖5年
結婚1年

幾歲結婚?生小朋友?
我21歲,女朋友仲未出世

..咁啊 咁等多陣
好想表白同佢一齊呀

又係4年
我以為個post 係我開

樓豬我都係大我男友4年

我27佢23,我都好驚自己揀錯人。但最近親戚有病,令我重新思考過人應該點要好好過活日子。

結論係,有好多野係整定既,呢個唔知會唔會係你結婚對象,大家有緣一齊,花開結果真係未知。
但你如果真係同佢分手,你總會係呢段關係學到野,確保你結婚個時,個人會成熟d,老公受惠。

你都唔好唸太多未知既野,因為真係估計唔到,有人得有人唔得。可以控制到既,只有你既心態!

利申,我前任係我12歲既初戀,失散10年後來有緣無分,分左手

你都估唔到10年後既你會變成點,做好自已本份就夠。

其實我同佢命中註定係難一齊
你怕自己拖累佢時
佢都怕自己嘥緊你時間
大幾年好濕碎姐
18歲果陣, 屌過個27歲既中學Miss, 之前一齊左3年
跟住佢意外死左

唔知無死會點
.
好掛住佢

咩意外

我大男朋友三年半
我今年22,佢就18,佢計劃左想三年內同我求婚
不過我地今日又因爲佢身邊既異性而嘈交
有時我都會驚我最後唔係佢,又會有驚佢因爲想比我安穩,有個名份早左同我結婚會影響左佢之後既路
係佢個年紀黎講,佢算幾成熟,到依家我一樣都好欣賞佢
雖然好似好唔成熟咁,我地因為其他異性而嘈,不過我最想既依然係佢拖實我隻手同我走到最後,白頭到老
好想表白同佢一齊呀

又係4年

有時候會好驚真係同左佢一齊
最後唔能夠結果會浪費佢時間
佢曾經透露過幾次
如果係大家都大多幾年
佢30我26咁試下
佢會倒追番我轉頭
所以當大家好似可以再進一步既時候
我都無動於衷
唔知點好
琴晚又故意hea回左佢
好想表白同佢一齊呀

又係4年

佢曾經透露過幾次
如果係大家都大多幾年
佢30我26咁上下
佢會倒追番我轉頭
我都無動於衷
唔知點好
琴晚又故意hea回左佢

你怕自己拖累佢時
佢都怕自己嘥緊你時間

我因為唔想嘥佢時間所以同佢散左 覺得自己未玩夠,又驚拖多幾年佢會冇人要
如果大12年,你地接受到?
我老婆大我4年 上年結左婚
我大男朋友三年半
我今年22,佢就18,佢計劃左想三年內同我求婚
不過我地今日又因爲佢身邊既異性而嘈交
有時我都會驚我最後唔係佢,又會有驚佢因爲想比我安穩,有個名份早左同我結婚會影響左佢之後既路
係佢個年紀黎講,佢算幾成熟,到依家我一樣都好欣賞佢
雖然好似好唔成熟咁,我地因為其他異性而嘈,不過我最想既依然係佢拖實我隻手同我走到最後,白頭到老

三年後比盡咪22歲唔好話再比多三年佢,男人30都未知有幾多個真係定性
利申 22
好想表白同佢一齊呀

又係4年

佢曾經透露過幾次
如果係大家都大多幾年
佢30我26咁試下
佢會倒追番我轉頭
我都無動於衷
唔知點好
琴晚又故意hea回左佢

想咪一齊囉
點解要咁姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞