姊弟戀究竟可唔可以開花結果

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
小龍女大楊過16年都可以一生一世
天下無難事 之怕有心人

呢個例子..

我都可以寫番個故話鳴門同綱手結婚啦
唔會!搵個個啦!
你話緊我呀?我老婆大我四年我28 上年結婚
一半逼婚
拍過十幾次拖 有食散餐 光初都無諗過死係佢手上
年紀其實唔係大問題 始終係睇對方性格
搵伴侶唔同拍拖 始終要搵d夾到有事業基礎
年紀唔洗計較咁多
前女友大十六年,性格好夾,但一齊咗差唔多一年就收咗皮

16年 佢都生得你出喇wo
我大男朋友三年半
我今年22,佢就18,佢計劃左想三年內同我求婚
不過我地今日又因爲佢身邊既異性而嘈交
有時我都會驚我最後唔係佢,又會有驚佢因爲想比我安穩,有個名份早左同我結婚會影響左佢之後既路
係佢個年紀黎講,佢算幾成熟,到依家我一樣都好欣賞佢
雖然好似好唔成熟咁,我地因為其他異性而嘈,不過我最想既依然係佢拖實我隻手同我走到最後,白頭到老

但係你覺得佢21歲內有錢同你結到咩
我諗成熟都唔係咩問題 只係怕佢唔夠膽

我見佢都係好有planning既人
一plan左就會限定自己一定會做,之後做左會剔低
我又唔會話覺得佢唔夠膽,只不過係唔知思想上再大d會唔會變姐
我大男朋友三年半
我今年22,佢就18,佢計劃左想三年內同我求婚
不過我地今日又因爲佢身邊既異性而嘈交
有時我都會驚我最後唔係佢,又會有驚佢因爲想比我安穩,有個名份早左同我結婚會影響左佢之後既路
係佢個年紀黎講,佢算幾成熟,到依家我一樣都好欣賞佢
雖然好似好唔成熟咁,我地因為其他異性而嘈,不過我最想既依然係佢拖實我隻手同我走到最後,白頭到老

但係你覺得佢21歲內有錢同你結到咩
我諗成熟都唔係咩問題 只係怕佢唔夠膽

我見佢都係好有planning既人
一plan左就會限定自己一定會做,之後做左會剔低
我又唔會話覺得佢唔夠膽,只不過係唔知思想上再大d會唔會變姐

就算變都唔會變好多架姐 好多野都係3歲定80, 有變都係好minor既野會變 唔洗擔心
小龍女大楊過16年都可以一生一世
天下無難事 之怕有心人

呢個例子..

我都可以寫番個故話鳴門同綱手結婚啦

鋼手 屌你
唔會!搵個個啦!

巴打似有所經歷
你話緊我呀?我老婆大我四年我28 上年結婚
一半逼婚
拍過十幾次拖 有食散餐 光初都無諗過死係佢手上
年紀其實唔係大問題 始終係睇對方性格
搵伴侶唔同拍拖 始終要搵d夾到有事業基礎
年紀唔洗計較咁多

我都驚我嗰對象係player 好撚驚
25歲 想識個類似椎名由奈feel既姐姐

會唔會覺得好啲難
唔敢試...

一開始沒人看好這段愛情
但是我卻覺得不愛可惜

咁我又覺得 如果鐘意既程度係夠大既
咁點都會驅使到人去馬
我就覺得唔敢去唔多唔少係程度上未大到overcome到其他考慮因素
如果你真係好鐘意 不妨去馬 至少一試無悔

我一定會去
始終唔試唔心死

巴打加油

聖誕節去搵佢 究竟去9日會唔會太耐 想過聖誕加倒數 係咪太癲

9日其實可以接受
但如果巴打被拒絕就要可能自己上路

會唔會係激將法
我都驚佢係player
同佢wtsapp 傾 唔係好feel到佢係有感覺對我
仲成日藍剔

個感覺好似大家都有d野
但係唔想開始咁
所以先話介紹女仔我識

知唔知點解唔想開始先

就係唔知
可能我比唔到信心佢掛

佢講出黎果陣feel唔feel到佢係咪強顏歡笑咁講?

出到黎好少講
有都只係輕輕帶過
只係呢兩日係wtsapp講

呢d野要親手聽埋語氣先得架喎 淨文字好難講

所以都係再睇佢反應先算
唔敢試...

一開始沒人看好這段愛情
但是我卻覺得不愛可惜

咁點都會驅使到人去馬
我就覺得唔敢去唔多唔少係程度上未大到overcome到其他考慮因素

我一定會去
始終唔試唔心死

巴打加油

聖誕節去搵佢 究竟去9日會唔會太耐 想過聖誕加倒數 係咪太癲

9日其實可以接受

佢知道我會去
佢仲話好貴唔抵 唔準我買機票
但係我諗緊住唔住到佢一弓

一開始沒人看好這段愛情
但是我卻覺得不愛可惜

咁點都會驅使到人去馬

我一定會去
始終唔試唔心死

巴打加油

9日其實可以接受

佢知道我會去
但係我諗緊住唔住佢到 唔知比唔比我住

一開始沒人看好這段愛情
但是我卻覺得不愛可惜

咁點都會驅使到人去馬

我一定會去
始終唔試唔心死

巴打加油

9日其實可以接受

佢知道我會去

唔理佢比唔比啦
就係佢唔想你去你都去先感動

我一定會去
始終唔試唔心死

巴打加油

9日其實可以接受

佢知道我會去

唔理佢比唔比啦

佢應該想嘅 但驚我貴唔想我買

我一定會去
始終唔試唔心死

巴打加油

9日其實可以接受

佢知道我會去

唔理佢比唔比啦

咁就更加要去 洗幾多錢都仆過去

9日其實可以接受

佢知道我會去

唔理佢比唔比啦

佢話 乜你真係咁想嚟咩 咁講 係咩意思

9日其實可以接受

佢知道我會去

唔理佢比唔比啦

你咪話 我唔想黎架 但為左見你 去到天涯海角都要飛去搵你

佢知道我會去

唔理佢比唔比啦

你咪話 我唔想黎架 但為左見你 去到天涯海角都要飛去搵你

我話 我都幾想同你過聖誕同倒數咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞