做緊MTR SA你問我答(3)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

都係黃色做主色,係條領唔同
新巴打留名
想in sas

第一代 圓領
第二代(而家) polo shirt
唔知第三代會點

去左interview既爸絲有無消息
去左interview既爸絲有無消息

In咩
今日爆獲有冇人有返工
銀牌和紅牌有咩唔同
請問各位巴打
如果今年19歲 year1 緊
暑假想做港鐵part time
有無咩post岩?

多謝各位
銀牌和紅牌有咩唔同

親生 外判
銀牌和紅牌有咩唔同

親生 外判

銀牌
$57/hr 緊更 跟足勞工418
有特別更俾你報
福利好

紅牌
$51/hr 任返 多勞多得
最少3hrs or above
Eg 返夜晚 6-11pm 有津貼($2X)
有時即日叫你頂更
制服無size揀,缺貨
無locker
要自費搭車
其實點解詢問處啲人嘅態度會咁閪
問過三次野三次都忍唔住屌鳩佢地
利申:自己態度唔差,開口會講唔好意思有禮貌到好似日本人,問嗰陣佢地唔忙得我一個
利申:自己態度唔差,開口會講唔好意思有禮貌到好似日本人,問嗰陣佢地唔忙得我一個

客務中心
而家好多個站嘅客務中心都外判咗俾新昌

客務中心

但我每次都無呢個問題

客務中心

sil?
定搵外判cuca做?
請問各位巴打
有無咩post岩?

多謝各位

1. SA 做站務 企月台舉牌/企大堂/出入口 $57/hr(跟慣例就黎加人工)
2. CUCA 坐客務中心 $73/hr(又係應該就黎加)
兩邊都有免費搭車 兩邊都係時間唔彈性 SA大細站都有機會去 CUCA多數忙站唔洗諗
Apply完好耐都無人叫我in
請問各位巴打
有無咩post岩?

多謝各位

1. SA 做站務 企月台舉牌/企大堂/出入口 $57/hr(跟慣例就黎加人工)
2. CUCA 坐客務中心 $73/hr(又係應該就黎加)
兩邊都有免費搭車 兩邊都係時間唔彈性 SA大細站都有機會去 CUCA多數忙站唔洗諗

客務中心

但我每次都無呢個問題

客務中心

但我每次都無呢個問題

我明

客務中心

但我每次都無呢個問題

我明

i know that feel.答足15hr 同一樣的野
Apply完好耐都無人叫我in

我都等緊 聽日去寄信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞