做緊MTR SA你問我答(3)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
好睇唔係自己條線爆獲

紅磡出事

唔係自己線出事都會比frd 屌
[memberTech, 做Isl 果邊仲要唔係pd[/member]
好睇唔係自己條線爆獲

紅磡出事

唔係自己線出事都會比frd 屌
[memberTech, 做Isl 果邊仲要唔係pd[/member]

祝大陸狗生生世世都做大陸狗 係要揀正超惡站長望住我個陣先一隊喼隊碌過 雙語廣播叫佢地去搭lift又當我隱形
今日有招聘日?
今日有招聘日?

今日去左,填完表就走左,冇叫我in
今日有招聘日?

巴打你幾點到?而家去緊
今日有招聘日?

巴打你幾點到?而家去緊

11:30,我走左啦臨走有人想昆我做地產

(代友問)
想問下有無喺cen番工既巴絲執到個大黑色環保袋 入面裝住一對鞋 sony叉電器同埋一封銀行信 有地址同名喺入面
如果有人執到既話可唔可以寄番去個地址度 可以順豐到付 唔該晒
(代友問)
想問下有無喺cen番工既巴絲執到個大黑色環保袋 入面裝住一對鞋 sony叉電器同埋一封銀行信 有地址同名喺入面
如果有人執到既話可唔可以寄番去個地址度 可以順豐到付 唔該晒

補充:喺休息室度唔見

KOT
如果mtr都中隻毒就好笑

Mtr啲機好似行緊XP 2000

站長電腦上唔上到網?

售票機閘機好似 95定 dos 年代
全部機係連到網

新站好似xp

舊閘機都有 update software 架...
換智能車飛個陣好似已經 XP 黎

ISL,K&T 舊款 TIM 機好似就唔係點 update 過
不過好似自己 firmware 同 OS 黎,
boot 機個 copyright 好似寫 1993 年

好似unix

講笑

講笑

屌你個閪,紅磡斷電去左9龍塘幫手,係月台嗌撚到聲都失,8點落scr收工 ,成班撚樣飲飽食醉,水都無得飲,個撚個就食晒d西餅一件都無,屌你老母
屌你個閪,紅磡斷電去左9龍塘幫手,係月台嗌撚到聲都失,8點落scr收工 ,成班撚樣飲飽食醉,水都無得飲,個撚個就食晒d西餅一件都無,屌你老母

巴打幾慘,做完都冇得食

巴打幾慘,做完都冇得食

辛苦晒巴打

巴打幾慘,做完都冇得食

辛苦晒巴打

9龍塘以後唔撚去幫,閪

巴打幾慘,做完都冇得食

辛苦晒巴打

9龍塘以後唔撚去幫,閪

Drill唔係派cash都肯去係咩心態
Drill唔係派cash都肯去係咩心態

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞