做緊MTR SA你問我答(3)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
突然好多人上黎吐苦水添,睇黎下個post應該要改一改名做mtr人討論區暨你問我答(4)
我成日都覺得受客氣,返工有唔開心野,同啲同事一齊呻下會舒服好多,起碼講一兩句啲同事好快明你燥咩。但如果係同事關係上出問題真係幾難搞,不過做好自己,唔理啲麻煩人,盡量無野比佢地捉會好少少既
突然好慶幸係到做識到班真係做到朋友既好同事

SAS有事,冇人可以做傾訴對象,除非另一個SAS/隔離站SAS 傾得埋

其實SAS可以有咩事 好奇問
突然好多人上黎吐苦水添,睇黎下個post應該要改一改名做mtr人討論區暨你問我答(4)
我成日都覺得受客氣,返工有唔開心野,同啲同事一齊呻下會舒服好多,起碼講一兩句啲同事好快明你燥咩。但如果係同事關係上出問題真係幾難搞,不過做好自己,唔理啲麻煩人,盡量無野比佢地捉會好少少既

SAS有事,冇人可以做傾訴對象,除非另一個SAS/隔離站SAS 傾得埋

學我借ac就無有怕(好似係 )除非佢ip都唔使check姐

SAS路過
SAS路過

+1
好多 sas 呢到
好多 sas 呢到

SAS真係有苦自己知
好多 sas 呢到

SAS真係有苦自己知

不要説了
好多 sas 呢到

SAS真係有苦自己知

不要説了

嗚呀 絲打黎返個擁抱先好嗎
同上面講又變金手指 同下面講身份又唔岩
個八婆SAS真係好黑人憎
我想識下絲打 sas
[black] [/black]
好多 sas 呢到

SAS真係有苦自己知

不要説了

夾心階層,兩邊不是人

夾心階層,兩邊不是人

賺多人少少錢 壓力多四倍
Apply左車長 ,唔知缺唔缺人,不過應該都收皮

車長好缺人 應該點都會見一見你先

夾心階層,兩邊不是人

賺多人少少錢 壓力多四倍

仲要24小時on call

點會缺人
黎緊5月中開左班
估計請得你黎最快都6月

點會缺人
黎緊5月中開左班
估計請得你黎最快都6月

姐係呢家夠人?
巴打知唔知5月個班係開咩線?
岩岩寄左信去申請 part time sa
想問下使唔使面試
有咩要注意?

利申大專生,希望會請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞