做緊MTR SA你問我答(3)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
上次見完到而家個幾星期都冇電話
係咪收得皮

見SA?

有d人等足一個月先出offer
係咪收得皮

見SA?

我母校師弟 一星期就通知佢面試

不過唔知幾耐派offer
係咪收得皮

見SA?

我母校師弟 一星期就通知佢面試

不過唔知幾耐派offer

可能個陣我好彩
見完無幾耐就有通知
聽聞東鐵線今年内會有幕門
到時會cut外判波板糖人
SA面試問啲咩?
SA面試問啲咩?

問點解你想做呢份工, 之後可能有D情境題例如有乘客唔舒服頭暈你應該點做
跟住佢會比張紙你, 抽幾句句子要你用英文同蝗語讀出黎, 個D句子你平時搭開地鐵實識講, 都廣播個D句子黎
SA面試問啲咩?

問點解你想做呢份工, 之後可能有D情境題例如有乘客唔舒服頭暈你應該點做
跟住佢會比張紙你, 抽幾句句子要你用英文同蝗語讀出黎, 個D句子你平時搭開地鐵實識講, 都廣播個D句子黎

有乘客唔舒服頭暈應該點做??

廣播個D句子Youtube有?
SA面試問啲咩?

有乘客唔舒服頭暈應該點做??

通常都係問佢有咩唔舒服,帶佢去有椅坐的地方, 問佢需唔需要送院檢查, 然後再通知上司

廣播個D句子Youtube有?

你落轉地鐵站聽下咪知囉 例如車站範圍內嚴禁飲食個D句字
我萄蒲你地可以係站到做野,咁多後生女同事,我就日都坐係九龍灣office , 個個都媽媽姐姐級, 好想識後生女同事啊
我萄蒲你地可以係站到做野,咁多後生女同事,我就日都坐係九龍灣office , 個個都媽媽姐姐級, 好想識後生女同事啊

幾樓呀?22樓cr?

幾樓呀?22樓cr?

CR冇女咩?

幾樓呀?22樓cr?

CR冇女咩?

坐office反而葡萄做站嘅小SA?
想由番星期1至5轉去番星期六日,有咩方法?唔想撞FT嘅番工時間又想保住份PT

幾樓呀?22樓cr?

CR冇女咩?

cr 好多女,但結左婚咁姐
oh shit
遲左apply SA

下水大約open recruit?

係咪主要請返到peak hr o既人?

主要想拎張8達通, 一星期返一兩個鐘都無問題
oh shit
遲左apply SA

下水大約open recruit?

係咪主要請返到peak hr o既人?

主要想拎張8達通, 一星期返一兩個鐘都無問題

你就想, 一星期返一兩個鐘
依家又請SAS 有冇人去見

以前sas就話正姐

依家好伏
想由番星期1至5轉去番星期六日,有咩方法?唔想撞FT嘅番工時間又想保住份PT

問站長啦 咩都靠晒佢
幾時先有open recuit請sa?
依家又請SAS 有冇人去見

以前sas就話正姐

依家好伏

以前sas只係翻多啲同貴啲既sa
SA面試問啲咩?

我個站已經開始cut了,5月1生效

可以搵定工了……
幾時先有open recuit請sa?

唔使 直接係兼職申請表寫 車站助理 就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞