[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
明啦
買完 10月又引我買990
你大把貨啦
無錢啦諗緊買990定nst 下個月送shoes tree
岩Size真心Aberdeen個Arch Support幾好

有d似我果對,不過我未著

你對係Alden? 靚靚
Alden for Brooks Brothers
一陣收對Cigar Tassels
皮八爪魚🐙我有一條belt .... 超足料。 我估有生之年都無可能用爛。 我覺得幾正!
貨到
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
J 死
個totebag 係買褲送既?
係呀
cigar
想問問巴打褲係咩brand ?
訂造Gurkha
但巴打對野e頭? 我試個shape 好長
8D
我上次試9E 右腳鬆到仆街
好似ig 見到你對野
岩岩開始操既tcb type 1

有條EVISU NO2 2000T ,買大左 , 著過兩星期左右,想賣, 可以去邊放
你地就好,我唔2E著唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞