[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
巴打ig係咩
巴打會唔會有埋大阪鋪頭介紹?
岩岩先開始追post,miss左
我alden著8.5,us9唔知岩唔岩
巴打仲有冇好condition既bell system

呢兩件大家會點簡?
我要2 .... 我都等緊件SD 會唔會再岀。
豬仔好似無直送香港?
我通常係樂天入
放少少野
70s Lee 101J size 42
70s Lee 101LJ size約38
50s Lee 191LB size約42
50s Lee 91J size 42
桃太郎出陣type 2 size 38
Buzz Rickson n1 size 38
50s Browns beach vest size 40
Bell system bag
另外仲有 m51, m65 jacket parker
有興趣tg我
http://t.me/nakamori_akina
wowow 多謝info .... 我一直有mon 住,一岀即入。 我幾like 嚟件。
可惜我著36 無我碼
佢寫十月先岀喎
走左去t 記想試下990 都無
話時話t記通常幾時做discount
cordovan 得vip 先有
Vestige
其實估到啦 咁耐無新野
去佢到買野好多都無現貨 又成日唔開門
最近nw works仲做埋tcb
雖然可惜,但成日不定時開門真係死穴。
想去買下chino
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞