[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我都有u記牛
鳩叫即係點?
u 記 u 系列啲衫唔錯 100蚊唔洗 咁厚料
上街呀巴打!
sugar cane幾好 但blue sakura都吸引
後者點睇
呢件$39,可以用抵到爛嚟形容

琴日講開uniqlo 抵玩,今日見到嚟件Duffle 好件都幾好
有冇入手?
無呀,我有件duffle 嘅,但我唔夠高覺得著duffle ma ma dei .... 所以好少著。
我都唔夠高
Made in China嘅款,不了!
其他值得一戰
我覺得有178cm已經OK
不個呢件喺香港uniqlo好似暫時未見唔到

琴日講開uniqlo 抵玩,今日見到嚟件Duffle 好件都幾好
有冇入手?
無呀,我有件duffle 嘅,但我唔夠高覺得著duffle ma ma dei .... 所以好少著。
不個呢件喺香港uniqlo好似暫時未見到
我都想有178
我都想有
我想問service boot其實點揀
一直想整對黑皮鞋襯老美式style
Btw service boot點解叫service boot
Service shoes sorry
首先你要決定要新鞋,vintage or NOS ....

新鞋無咩特別,牌子,budget , 款啱 (好似廢話,但係咁架ja wor) ....

Vintage 鞋唔識,留俾巴打們。
建議買對new old stock
原版 價錢唔貴 又無2手鞋既問題
見好多post都有講原版type 1, 請問除左原版Type 1,之外,仲有咩原版vintage衫褲推介?
我175
勉強著到
175都ok
Lee 91-B, 91-J, 101LJ
Wrangler 111mj, 124MJ
Levi’s Type 2, Type 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞