[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
T記已經有
有冇巴打有啲好J軍靴share下
我唔急,年尾去London 揾下
想放一件 size 36 的 sugarcane brown’s bench 背心

有意留tg
同普通鞋有咩分別
對boot係?

我估嗰位巴打心目中嘅軍靴一定會係好重型,以為service shoes唔係軍鞋。

係咪嚟類?
味野桃條限定skinny好似幾正
邊條
我有直腳果條。 我自己都係最like 兒島限
忍咗手冇買
而家有兩條著埋先
下次再嚟先買
我有最底果條
想買件jungle jacket著下,但唔係好知軍版d碼係點

我平時買衫買褸多數S碼/36碼,barbour ashby買xs,搵軟尺度就應該91cm左右。

睇jungle jacket 見細碼話33"-37"胸、xs就below 33"胸,但以我買過軍版M65經驗我好似係x-small 啱身d,到底jungle jacket 見應該買咩碼? (想當外套著)
service shoes易襯啲
唔夠高著重型軍靴好易著到變矮
唔該

因為上網睇個個賣家度出嚟都唔同,好難估
著到殘殘地好型
我著36 偏瘦
jungle jakcet xs同s都著到
但我係著xs 最fit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞