[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
2手啦
最後嗰對boot
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS

放全新日牌reproduction of found既German army trainer Made in Slovakia Size:40
係online retail買完返黎唔啱著 無落過地
有意既話留tg比多d圖你
我見台灣論壇成日推薦日本Houston/大陸惡犬
要平咪HOUSTON
惡犬就NO THX, 中過伏, 同WORKWARE差不多
基本上China 就no thank you la
HOUSTON D毛好醜
我覺得 唔買原版就買MCCOY
咁都負皮 好多vintage shop都有賣ROF喇
有冇邊度有平靚正overalls /工人褲買(想要牛仔窄腳個隻),驚carry唔到闊腳
新手想買件試下,唔想太貴
Overall 窄腳先柒
俾你講咗
呂麗巴都冇人推?

【行動post/多圖】922和你suck 8大行動(更新版)
https://lih.kg/1581619
我都好想買條Lee 呀!!!
全新牛仔overall, 會變牛奶仔。玩vintage la ....

一條都係2-300 . 覺得啱玩再買。

overall 一定闊同oversize ... 窄好怪

overall 有魔性,無著開覺得好難carry 好難開始,一著就知幾好襯又舒服。 我落樓食早餐都會著
有咁平咩邊度有咁平
日本間間古着買取d big smith, big mac, Liberty 等等一多數都係3000-4000千羊 啦
買啦
又好似好岩 香港賣到好貴 問過day child 一條Lee 要1000幾
Lee 又唔同玩法啦,追detail 追年代幾貴都得。
我見過有隻後面有橡筋好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞