[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
I want to buy a pair of navy blue jeans at Zara to match my pink t-shirt because pink matches up with blue. Red and green go with navy blue too. Brown also matches dark blue. But Zara ifc is still undergoing refurbishment. Apparently it’s being retrofitted with new clothes racks, shelves and updated door jambs. Oh well I suppose I can go to another branch.
個夢點都要一齊走下去
博物館有個簽名冊, 上次睇有唔少HK人簽左

我個次去係係牛仔褲街行過去, 行到hihi
無咩SIZE了
渣車去
ptb 無size
有對黑色dover早幾日仲有us8 and us9
但990 and 9901 好似一開波已經得返10號以上
無車牌
我著9號
考返個
Rabbit 🐇 bro your English goodest
黎緊九月會去第一次去日本 大阪京都
美國村有咩vintage 鋪一定要去睇?
另外巴打們有無餐廳推介?
香港無咩機會渣, 去旅行渣更加唔敢
所以算烏
我上次去岡山果邊 先發現車既重要性 我係美觀地區撞到一班香港人 之後佢地走左坐巴士 我渣車 我行完個Aeon 走 佢地先岩岩到
推一推
個mall 好廢喎
幾好呀買下鞋仔 買左對sashiko既vans
大阪我一定睇Acorn .... 其他vintage 舖基本上掘江,美國村果邊一街都係,除非想睇某brand, 否則唔洗特別plan... 因為真係好多。

京都都係新京極通架啦,去到就會見到好多古著店。

餐廳,京都可以試下Gyoza Hohei (餃子), Uokeya U (鰻魚飯)。

大阪就食蟹啦,我食網元嘅, 法善寺橫丁都多野食。 正弁丹吾亭 好食。
借個位放少少野
40年代 n1 deck jacket
想買條修身牛玩下
桃太郎 豬仔同FULLCOUNT 邊個牌子好啲
其實三間我覺得好好!
香港邊到仲有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞