[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
睇咗好多post 話好多學生無野食,又唔好意思問,仲有話要去錫克temple 食飯。

癡L咗咩線呀? 我地嘅義士無飯食? 我做大人嘅覺得好羞恥。

想講咩? 不如大家如果可以嘅話,唔好shopping 住呀? 好唔好? 個個巴打都好足銀両嘅,用你做到嘅方法幫下人呀。 好嗎?

當然當然,我係指自己買自己派
好同意而家唔係shopping既時間
感動!

紅巴好嘢!

其實同大家平時上網shopping一樣,只係買嘅嘢有啲唔同,買完就送畀人
自己買,自己送!
少少離題(?), 德島一間織布店
織布免費參觀,藍染要預約

我嘅作品

好多藍染産品

貪得意買套甚平,平過香港買藍染Tee
欣賞紅巴
靠大家努力! 最緊要唔好唔理班後生仔女。佢哋無論做什麼事,如果係對抗極權嘅,一定係對嘅!
之前以為你淨係識買買買 我承認我睇錯你
唔好講我啦,我只係知道嚟度多d巴打睇到up 兩句 only ....

香港人加油💪🏻
終於有正評

Shop緊裝備畀記者
想問宜家岀嘅Barbour 個tag係咪冇曬三皇冠
因為我見到有款heritage 先有冠
但其他 eg bedale olive 都冇冠
Sorry 冇爬曬文就問
大家都加油
香港人加油!
上得黎連登,個個都不割蓆不分化啦
大家都加油
買少陣自己野 捱埋落去
撐👏🏻

著衫好睇有風格之餘有做人嘅風骨先係型👍🏻

光復香港
支持

有錢出錢
有力出力
出面大台好多人買緊, 如果想幫既
等下次發夢睇下差咩先再出手啦
而家傷心到發夢都喊唔知仲可以發幾多次
又拜託大家支持下!
真係成日網購都瀨嘢

https://youtu.be/f_XKIk3eFHI
係ca 個網買左,1400幾免運直寄香港,抵到癲
490 ,算貴? 好少係香港買 覺得好靚但買唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞