[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (27)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
Viberg複製品
幾型

想問下著得舒唔舒服同埋幾錢?
Unlined鹿皮超舒服
朋友手製畀自己,真係手縫,無價
成本價大概700USD
有無巴知道tokyo 邊度可以見到one piece of rock 或three kingdoms?
好似唔覺有,你可以睇下dapper's 件S406xxx 都係csf做,不過唔知有無實物,我排緊要等一年

http://www.rocket-57.com/?mode=f1&view=smartphone
有啲想買件type 1 有無咩牌子推介下
其實one piece或csf 既魅力所在係咩?
利申 未見過實物
各種細節都模仿得十足十,包括線頭,車線,同鈕d水口
香港有無one piece of rock ?
當然無啦
其實我地未見過實物
tcb 同 桃既衫身較長,都係覺得type 1 要短身先好睇,所以唔考慮。

另外對比過warehouse同freewheelers,兩個牌子都係頂級,個人鍾意freewheelers 隻布料同cutting 多d,所以就揀左freewheelers

至於上面巴打講既one piece of rock,又或者好多巴打推薦既hellers cafe,就無緣見到實物,比較唔到
當然有喇
Incredible咪返過
我明呀!!! 四方身先好睇 下次睇下Freewheelers 先
oh 係咩? 依家仲有無?
我就有warehouse 大戰,LVC,同HC .... 其實HC 唔生算唔算type 1 ....

我無揀freewheelers 因為我唔想要pocket flap...
LVC 都算幾正 但我見佢好薄下
Jelado都可以睇下
再唔係搵件evis
evis 麻麻 我見買隻Levi's type 1 都千鳩幾
今日天氣有啲想著牛仔褸
有無咁凍呀
自虐
放棄左
Evis都麻麻
唔知呀 可能宜家啲款太Mk 所以唔太中意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞