Fujifilm討論區 (47) 1655 與 1680 母親的抉澤

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
23MM F2升曬價
其實幾好用
準備出機
有冇咩配件要買/推薦? filter? 遮光罩?
可能加埋xh1一出即買先有呢個安慰獎
今日差啲忍唔住入咗手 好彩睇到ching cm
ching有咩推介
岩岩買左部xe3
番屋企先發現
部機一換電就冇曬所有setting
連語言時間都要重新set過
係咪算係壞機
使唔使拎番去換過部
你咪理隻on9廢佬淫貓,逢fuji都diu
佢只係識影垃圾,或裸模,sony有佢呢仲條廢佬打手好可悲
正常
無哂電係咁
有冇巴打放mij 1855
https://t.me/Chinggggg
我試過2次完全冇晒電
開機咩都要set過
咦,好似睇錯左佢話係換電就咁
唔係無哂電就咁
自膠
經常用到冇哂電自己熄機果種,換完電setting唔會郁喎

利申XH1,唔知係咪唔同
我有xe3但無咁既問題

就算我套Sony同之前canon都唔會換電甚至唔插電會無晒setting

因為相機內本身有電池for save data
一般係陳年老機先有機會出現咁既問題

你有無郁過一個叫「選擇自訂設定」啊?
太耐冇入電池放入防潮箱幾個月試過reset 左,但唔係次次
自己起傻貓底
再望下攝台d post
佢本身就sony打手
巴打目標價幾多?
連kit 4k左右啦大西北交收的話
未試過

H 1 用到而家
呢個時候買Zeiss 32mm 會否不智?
都出左好幾年...
其實想買支細size 鏡,菜鏡質素好似比35 F2好
想問有冇師兄係由nikon FF 轉過嚟富士

宜家用緊D750+T1530+T35 1.8+N70200 f4

最近一次去旅行,揹左成身鏡,表示重到唔想拎出街

如果轉嚟富士
用xt3+56 .2 +23 .4 夠唔夠玩

求賜教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞