遊行無用,勇武無用,連儂牆無用,民意開始逆轉,開始攰,好想死,仲唔散係弱智,仲唔衝係嘥氣,條例已經死亡,警察已經內鬨

5001 回覆
8625 Like 56 Dislike
政治不嬲就係無比污穢,引用返九品芝麻官:
做貪官要奸,做清官就更加要奸
留名有空繼續睇

我係讀完社會學Symbolic interaction
先覺得中國人好鐘意用phrase 去強化其他人信念
好似一定岩咁 其實唔係

我都希望可以多啲人知多啲
不過知道左 意味住你一世都要獨立思考
以我經驗 好多人唔想 因為會沉重好多
但都要知 因為唔想俾人控制
生命係自己既 一定要靠自己
高汁
大家加油,be water, 唔好俾人拉,唔好為左一時之氣,唔對路就散水

班狗已經失控,每行出黎一次佢地就柒一次,好多狗自己/家人已經開始跳制,只要班狗跪低,我地就會贏
首先自己人,不分化,不篤灰,不割席。

係時候分化前線警察,佢地接近崩潰,同佢地講,同情佢地,俾上司推去死,你死你事,上頭同林鄭唔理,佢地等有人死先出手,等佢地迫番上頭或者抗命!
大家要保持頭腦清晰,時刻警惕專登令人無助、冷感同精神崩潰嘅言論,避免思想/意志被「顛覆」手段操控!
我正評咗之後再慢慢睇
推 好多警察
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞