遊行無用,勇武無用,連儂牆無用,民意開始逆轉,開始攰,好想死,仲唔散係弱智,仲唔衝係嘥氣,條例已經死亡,警察已經內鬨

5001 回覆
8625 Like 56 Dislike
最恐怖係「放低包袱」呢個point
豁出去之後嘅香港人可以好厲害
//1970年,蘇聯KGB特工Yuri Bezmenov叛變(無中譯,Google譯做 尤里·貝茲諾夫),投靠美國,並公開蘇聯情報部門顛覆敵對國家社會嘅方法。由意志敗壞(demoralisation)開始,令到整個社會感到無助,唔團結,冷感,撕裂,以致崩潰,不戰而敗。呢套理論有學名,叫「顛覆」Subversion,而達到顛覆嘅行爲,就叫做 active measures / активные мероприятия。//
長期置頂
長期置頂
多謝G持
長期置頂
推 中共最終目的!!!!
長期置頂
share出去啦
唔好俾佢留係連登
fb又好,ig又好,WhatsApp又好,甚至連儂牆都好
老實講,美國我對佢不存寄望,無利益佢唔會理你,當年光州直頭撐軍政府,佢幫就當bonus咁囉
文宣圖 港共滅港計劃
巴打高汁
推呀,
打唔到就發揮語言嘅力量,鬥無賴。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞