遊行無用,勇武無用,連儂牆無用,民意開始逆轉,開始攰,好想死,仲唔散係弱智,仲唔衝係嘥氣,條例已經死亡,警察已經內鬨

5001 回覆
8625 Like 56 Dislike
推 中共最終目的!!!!
高汁
簡單總結就係令人群無中心化,軍不合力不齊。

有共同體意識你先有資格講反抗,唔係要你搞個單中心嘅組織,但至少係要有小組行動,大家可以互相配合。

而在此之想抗爭嘅人要有意識形態上嘅認同,而唔係吓吓話民意逆轉,佢逆轉唔逆轉關我哋尻事咩。

都係嗰句,唔好迷信無政府主義,無政府主義除咗唔易被滲透之外,係完全不利整個群眾嘅訊息流通、經驗累積、動員能力、協調、重組同防守。

宜家我哋唯一只有人數係佔優勢,要打一啲進階戰術無合作配合係真玩撚完,噚日唔成功嘅圍旺救沙已經係一個例子。你嘅對手唔會俾你try and error 好多次,我哋容錯率好低,奶過一次唔該作出修正,唔好永無止境咁衰落去。
學習
push
長期置頂
rap完upload上vocaroo/soundcloud
pish
係時候溫書啦各位
值得一睇
我冇嘢講
高汁
巴打有無諗過開返個fb page講呢樣野?
始終連登接觸唔到中年已上既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞