[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
睇黎要搵大Sam嚟改善下中後場

艾拿戴斯?
Luis Suárez: "I knew that in the goal, the ball wasn't heading in. I knew it was an own goal."

Luis Suarez: "Messi is the best in history. He is also a spectacular human being who welcomed me very well when I got to Barcelona."

Luis Suarez: "We were a little surprised about Luis Enrique's decision. We didn't expect it. It's a decision that's understood and accepted"

Luis Suarez: "No one asked or said anything because when the coach renewed he was not even asked why he renewed."
Push

做咩

天拿水bb

隔離post又見到你

Gay

都係高汁會然

做乜鳩
巴教練季數
安歷基係巴塞呢三年最大成就應該係將正選陣清走丹狗同沙維,不過下個教練要改造中場都十分困難,我估郁小白係無可避免,至於影帝,搵個人同佢競爭下

下季收翻森柏 如果有表現嘅真係要雪下影帝

森柏>馬斯>羅白>>>ag>>>>>>>>>影帝

點解個個都吹奏森柏

踢得掂巴塞a隊一早留低左啦
九成都係sam哥架啦美斯都出到聲
安歷基係巴塞呢三年最大成就應該係將正選陣清走丹狗同沙維,不過下個教練要改造中場都十分困難,我估郁小白係無可避免,至於影帝,搵個人同佢競爭下

點解個個都吹奏森柏

借一季,無走

認真,美斯無出過聲

點解個個都吹奏森柏

冇得出,當初影帝實在太穩定,結果森柏冇得上場

認真,美斯無出過聲

宜家球迷最想sam哥
但內部消息想要前巴塞球員教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞