[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
超新星
Former Barça RB, Dani Alves, who's currently at Juventus, offered himself to return to Barça a number of times during winter market. [md]

信不信由你,個人覺得唔可信
超新星

7場6球,的確幾勁
但當年爆佢仲sharp
Former Barça RB, Dani Alves, who's currently at Juventus, offered himself to return to Barça a number of times during winter market. [md]

拒絕佢都正常 當時邊有右閘危機
超新星

7場6球,的確幾勁
但當年爆佢仲sharp

遲早又被浪費

自己睇下

哎唷唷,原來仲屎過tata,你叫班迷安情何以堪

球員問題
超新星

7場6球,的確幾勁
但當年爆佢仲sharp

17歲咋人地
超新星

7場6球,的確幾勁
但當年爆佢仲sharp

17歲咋人地

好正咁
隻台狗Easter 會黎hk住係佢度dklm

日屌夜屌

日屌夜屌

睇開啲啦綠帽狗
戴左就戴左架啦
唔除就on9

拒絕佢都正常 當時邊有右閘危機

返黎就好
Chelsea are interested in signing Barcelona full-back Aleix Vidal (27) in summer transfer window despite his long injury. [AS]

睇中佢咩
守真係一pat屎
不過干地調教
繼續綠帽

日屌夜屌

屌 佢仲問me如果有左想生但係條仔叫佢落點算
我答啲好on9嘅野
綠帽手足巧橙
早日脫苦海

日屌夜屌

我答啲好on9嘅野

你覆已經夠on9
Chelsea are interested in signing Barcelona full-back Aleix Vidal (27) in summer transfer window despite his long injury. [AS]

睇中佢咩
守真係一pat屎
不過干地調教

打343rwb應該都ok 一邊可以攻上d仲有azp補位 應該睇中佢後上攻力

日屌夜屌

我答啲好on9嘅野

你覆已經夠on9

估下覆左咩

日屌夜屌

我答啲好on9嘅野

你覆已經夠on9

估下覆左咩

綠帽狗:我會要左佢

日屌夜屌

我答啲好on9嘅野

你覆已經夠on9

估下覆左咩

真係好撚痴線,若果呢條濕柴係我真人fd,我一定逼佢揀fd定繼續戴帽

日屌夜屌

我答啲好on9嘅野

你覆已經夠on9

估下覆左咩

真係好撚痴線,若果呢條濕柴係我真人fd,我一定逼佢揀fd定繼續戴帽

我會反省點解會識呢啲人先

日屌夜屌

我答啲好on9嘅野

你覆已經夠on9

估下覆左咩

When lunch?
天拿水bb

日屌夜屌

我答啲好on9嘅野

你覆已經夠on9

估下覆左咩

根本佢就係想睇住條女同其他人群交,然後自己係隔離打j
同個macy條仔無分別 其實係咪you嚟架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞