[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

我愛巴塞,今晚巴塞贏少過2球,我直播係龜頭上面整浮雕

Hi

山狗,13(0),岩改左名個辣殺

黑哨,唔計
Ratings:
Ter Stegen, Messi 8
Roberto, Iniesta, Digne, Gomes 5
Piqué, Umtiti, Rafinha, Neymar, Suarez 7
Mathieu, Rakitic 6
Busquets 4[sport]

攞4分條友麻煩反省下
Ratings:
Roberto, Iniesta, Digne, Gomes 5
Piqué, Umtiti, Rafinha, Neymar, Suarez 7

攞4分條友麻煩反省下

竟然有4分貢能高
46m
Barcastuff‏ @barcastuff_real
Barcelona have won all the league games Umtiti has played in (14/14) #fcblive

Barcelona in La Liga:
Without Samuel Umtiti - 10 Games; 2W 6D 2L, 12/30 points
With Samuel Umtiti - 14 Games; 14W 0D 0L, 42/42 points

Cls
有鳩用咩,歐聯派4球
有鳩用咩,歐聯派4球

打下飛G都要啦😂
Ratings:

攞4分條友麻煩反省下

竟然有4分貢能高

1分都嫌多
All in在5000蚊去吾皇,聽日等收錢

中間差別嚇死人

100%然波買5千貢小?

按左層樓 諗住換間2000尺

按左層樓 諗住換間2000尺

咁我即call 高潮女先
計我話繼續出煙 艾巴後備

中間差別嚇死人

過份拉邊,對手成日中路一湯就中
計我話繼續出煙 艾巴後備

出唔到啦

中間差別嚇死人

過份拉邊都係因為中場實在hold唔到猜唔到
皇馬又屈燒味加12碼贏波

中間差別嚇死人

過份拉邊都係因為中場實在hold唔到猜唔到

ys 條右路廢ge 閘又好中場又好
睇下on9智障安歷雞出夠高美斯未
有高美斯 輸撚硬

我安又贏一仗

一招燒味已經夠啦
煙都迷 痴線
唔知美斯食黃嗰陣同球證講咗d乜呢
睇手勢完全似發老脾爆粗

賤種咁都死唔撚去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞