[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
細佬 拉仔 是但一個都ag 十倍 安狗之前係咪比人燒壞腦
巴塞幾時先識mark高甸?

其實果球你地覺得godin掂唔掂到既分別大唔大

睇落好似冇分別,但影響到達子個判斷
想入紙迷煙,邊到排隊?

認真講句
煙成大器都唔出奇
當日馬斯岩岩入黎巴塞我地咪又係屌到佢開花

煙都唔係岩岩.......
想入紙迷煙,邊到排隊?

認真講句
煙成大器都唔出奇
當日馬斯岩岩入黎巴塞我地咪又係屌到佢開花

煙都唔係岩岩.......

講開又講
巴塞而家成隊有幾多個上一隊係華西
想入紙迷煙,邊到排隊?

好慘要迷煙

煙呢排出返黎幾場踢得幾好,反而biggay生日個日之後開始有少少膠味

唔覺細佬同拉仔完全好過AG
只可以話燒壞腦在於搵AG做dirty work/掃蕩/防守
打返組織進攻既話AG有佢作用
影帝狀態差同戰術有冇關係,感覺上中場嗰2個人邊位化,令中路得番影帝一個,受壓自然多
講開又講
巴塞而家成隊有幾多個上一隊係華西

Alba ag 煙 paco
影帝狀態差同戰術有冇關係,感覺上中場嗰2個人邊位化,令中路得番影帝一個,受壓自然多

防守個D無乜特別野怪佢
但成日直線地波傳俾人實係佢自己問題
今場美斯係中路 拉芬拿去右邊都好既 唔洗羅白一個俾3 4個輪 雖然都係俾人輪
反而煙打得唔錯 343唔出小明都可以接受 防守唔掂 會俾人瘋狂屈身位落底。
煙鏟今場8分

重點係呢到,巴塞全部中場隊左影帝全部都係進攻球員,然後安歷基再將佢工兵化

都唔會下下傳上去都傳失掛

防守個D無乜特別野怪佢

今場傳失n次

防守個D無乜特別野怪佢

今場傳失n次

上半場簡直係災難級
得返兩分優勢

唔認得D名,呢個係咪賤種返疤黎?成日見佢曲線

防守個D無乜特別野怪佢

今場傳失n次

上半場簡直係災難級

我個名

防守個D無乜特別野怪佢

今場傳失n次

今季唔知做乜
得返兩分優勢

唔認得D名,呢個係咪賤種反疤黎?成日見佢曲線
影帝今季其實都有好過

就係小白傷完復出個下半場
諗唔到其他
得返兩分優勢

唔認得D名,呢個係咪賤種反疤黎?成日見佢曲線

9成9係
咪撚理佢就得

重點係呢到,巴塞全部中場隊左影帝全部都係進攻球員,然後安歷基再將佢工兵化

可能因為拉仔工兵化成功幫佢贏三冠掛
有冇人一陣睇埋賤種?

有咩作用 佢除左踢防中好少少 左右中場位廢到唔敢睇
有冇人一陣睇埋賤種?

賤種一陣大炒黃潛了,宜家同佢默哀定先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞