[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
細佬 拉仔 是但一個都ag 十倍 安狗之前係咪比人燒壞腦

唔覺細佬同拉仔完全好過AG
只可以話燒壞腦在於搵AG做dirty work/掃蕩/防守
打返組織進攻既話AG有佢作用

有咩作用 佢除左踢防中好少少 左右中場位廢到唔敢睇

腳下功夫 控制節奏合格 傳波準繩度三樣叫做合格, 肯前插
有冇人一陣睇埋賤種?

唔睇,睇個d最好唔好報數
有冇人一陣睇埋賤種?

贏硬黃潛 信我
巴塞幾時先識mark高甸?

其實果球你地覺得godin掂唔掂到既分別大唔大

睇落好似冇分別,但影響到達子個判斷

我覺得唔頂唔會入
巴塞幾時先識mark高甸?

其實果球你地覺得godin掂唔掂到既分別大唔大

睇落好似冇分別,但影響到達子個判斷

我覺得唔頂唔會入

唔頂似會俾達仔神救

控制節奏合格都講得出 合格就唔會比人屌到飛天
有冇人一陣睇埋賤種?

贏硬黃潛 信我

現階段係細佬好過高美欺喎

除左前插同過人見得下人,其他都冇咩特別

起碼做到野先 唔會俾人一逼就甩

如果細佬加強下對抗性就可以做到好好正選
Ag 進攻係勁就唔會咁多場正選 一球入波都無啦 又高又頓 比一條友逼都腳震
Ag 進攻係勁就唔會咁多場正選 一球入波都無啦 又高又頓 比一條友逼都腳震

Dso都入到3球啦

Dso都入到3球啦

有冇水魚肯接貨ag 賣到35m都好

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦
Lionel Messi has scored 13 goals at Vicente Calderon, more than in any other away ground (Santiago Bernabéu 12 - all comps)
馬德里殺手

如果細佬加強下對抗性就可以做到好好正選

Rafinha has scored six goals with only eight shots on target in La Liga this season. [OPTA]
邊個叫小明同煙
利申:今晚差D嚇死

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

收返samper啦😫 儲下經 唔知isco有冇機 好似話合約冇加到反巴塞條款
邊個叫小明同煙
利申:今晚差D嚇死

小明=艾巴
煙=24
睇緊杜拉格斯係希杭踢得唔錯 係咁扭人
睇緊杜拉格斯係希杭踢得唔錯 係咁扭人

算啦..
真係比唔到信心佢
加埋黎到疤壓力大
唔敢再咁扭
一定差表現
其實今場碧基同utt都一般
反而煙踢得幾好

真係估唔到
其實今場碧基同utt都一般
反而煙踢得幾好

真係估唔到

煙真係..
今季傷完出返黎都叫正正常常
無之前咁炸彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞