[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
屌佢老母 雞黎㗎 將自己床照up 上sc

sc係咩?btw 圖呢?

snapchat
算啦綠帽狗

snapchat
算啦綠帽狗

死臭雞 痴撚線 邊有人會po 自己比人屌完嘅床照上sc
我仲要係fd sd比我先知 有左台b自撚已養 當冇識過依隻ipad 雞 第時咪撚怨冇仔真心對佢好

冇圖

唔想搞佢

冇圖

唔想搞佢

都唔知你係咪男人嚟

冇圖就過主啦
唔係唔信你
有圖有計傾
女渣ma 我地呢個狗竇大能把la

巴po冇咩巴打
好苦悶

agger jm你平時有咩做?

做ptgf 羅
男人靠吾住😤

禾一個月都有四皮收入 出街都系男友出錢
安狗都未收皮 雲尼阿里就俾人炒左

agger
唔係唔信你
有圖有計傾

冇圖佢話佢中出個台仔都得啦

巴po冇咩巴打
好苦悶

做ptgf 羅
男人靠吾住😤

咁要轉型攻les 既market
放手把啦

巴po冇咩巴打
好苦悶

做ptgf 羅
男人靠吾住😤

咁要轉型攻les 既market

有時覺得對吾住男友==
唔係唔信你
有圖有計傾

中出佢就差不多
喂屌你 圖呢
主隊受讓平半都仲有1.82

上車不是夢

why not主勝?

直插主win
大賭變李家誠
唔係唔信你
有圖有計傾

中出佢就差不多

冇圖就不用講落去,你條死廢柴
法國巴狗成日以為自己d青糞好勁

巴查>累到多蒙特失去爭標希望
hali>搞到漢堡差d降班,準備搞鳩拉斯彭馬斯
辛度>馬拉加就落降班區
埃及>華倫降班區
羅白>垃圾

仲有格狗森柏,下游stoke蒙利沙,華倫蒙杜亞,下游米堡vv,人球保贊tello,個咩沙維仲好笑亞冠都然5到
全部都係垃圾

Agger
泰亞高>打拜仁都拎唔到歐聯
拉芬拿>垃圾賴死唔走
柏度>敗走去軌都冇歐聯打
Nolito>連250都有正選佢冇
屌老虎>敗走愛華頓

強烈要求高層放走所有青訓 用錢打造全外援陣容
dybala Paco 基士文
華拉提
普巴 球皇高美斯
迪尼 馬菲奥 馬昆奴斯 比爾連
迪基亞
上面三個打緊巴嘅唔洗清 因為係安蛇最佳收購
比爾連雖然係青訓 但有佢人地半場都冇機會過 所以可以用下
呢個陣一定年年六冠
主隊受讓平半都仲有1.82

上車不是夢

why not主勝?

直插主win
大賭變李家誠

主其他 今次fat了
法國巴狗成日以為自己d青糞好勁

巴查>累到多蒙特失去爭標希望
hali>搞到漢堡差d降班,準備搞鳩拉斯彭馬斯
辛度>馬拉加就落降班區
埃及>華倫降班區
羅白>垃圾

仲有格狗森柏,下游stoke蒙利沙,華倫蒙杜亞,下游米堡vv,人球保贊tello,個咩沙維仲好笑亞冠都然5到
全部都係垃圾

Agger
泰亞高>打拜仁都拎唔到歐聯
拉芬拿>垃圾賴死唔走
柏度>敗走去軌都冇歐聯打
Nolito>連250都有正選佢冇
屌老虎>敗走愛華頓

強烈要求高層放走所有青訓 用錢打造全外援陣容
dybala Paco 基士文
華拉提
普巴 球皇高美斯
迪尼 馬菲奥 馬昆奴斯 比爾連
迪基亞
教練 Luis Enrique
上面三個打緊巴嘅唔洗清 因為係安蛇最佳收購
比爾連雖然係青訓 但有佢人地半場都冇機會過 所以可以用下
呢個陣一定年年六冠
喂屌你 圖呢

冇需要la
喂屌你 圖呢

冇需要la

你無需要
我地有呀
快啦
其實你廢到咁 如果有女鍾意你 佢都幾悲哀 鍾意條毫無尊嚴既廢柴
其實你廢到咁 如果有女鍾意你 佢都幾悲哀 鍾意條毫無尊嚴既廢柴

由你講 夠哂中肯
喂屌你 圖呢

冇需要la

醒吧啦 都比人搞左啦 你應該感到自豪 係佢條仔面前擺出勝利姿態先似返個男人

我反省下

我反省下

衷心祝福你反省完會搵到個真係識得珍惜你同真心愛你既好女仔 但反省還反省 唔好再係度叫春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞