[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
其實你廢到咁 如果有女鍾意你 佢都幾悲哀 鍾意條毫無尊嚴既廢柴

由你講 夠哂中肯

咁好似山齊士咁不屈不撓ge硬漢呢?
叫春唔係問題 但叫都搵個好d嘅理由
其實你廢到咁 如果有女鍾意你 佢都幾悲哀 鍾意條毫無尊嚴既廢柴

我反省下

衷心祝福你反省完會搵到個真係識得珍惜你同真心愛你既好女仔 但反省還反省 唔好再係度叫春

好波

我反省下

衷心祝福你反省完會搵到個真係識得珍惜你同真心愛你既好女仔 但反省還反省 唔好再係度叫春

好波

唔叫lu 死臭雞

我反省下

好波

唔叫lu 死臭雞

成長了

我反省下

好波

唔叫lu 死臭雞

成長了

大個仔
綠帽仔地位提升啦
綠帽仔地位提升啦

變做綠帽俠
綠帽仔地位提升啦

變做綠帽俠

希望大家唔好狗狗聲
大家比啲鼓勵佢
綠帽仔地位提升啦

變做綠帽俠

希望大家唔好狗狗聲
大家比啲鼓勵佢

咁點叫
真係綠帽俠
綠帽仔地位提升啦

變做綠帽俠

你取代左綠帽仔個位
Valencia will very likely not use the €12M option to buy Munir El Haddadi (21) and the forward could return to Barcelona next season. [MD]

Valencia will very likely not use the €12M option to buy Munir El Haddadi (21) and the forward could return to Barcelona next season. [MD]

唔知係好事定唔好事
又想佢返黎
又驚哂左佢
定其實係華西比唔起錢

唔知係好事定唔好事
又想佢返黎
又驚哂左佢
定其實係華西比唔起錢

華西覺得12m可以買到更好
如果安歷基用,可能會浪費左,但我覺佢啲波開始有自信

唔知係好事定唔好事
又想佢返黎
又驚哂左佢
定其實係華西比唔起錢

華西覺得12m可以買到更好
如果安歷基用,可能會浪費左,但我覺佢啲波開始有自信

佢上季尾已經有自信左 今季借出去仲證明自己打強隊都有表現 希望下任領隊俾佢多d機會出 同時mn可以休息下 Turan應該可以落翻中場或者放佢走
埃及仔走位會比Turan Paco更接近巴塞嘅需要 始終都打慣
希望下季佢同森柏會係主力輪換球員
埃及仔走位會比Turan Paco更接近巴塞嘅需要 始終都打慣

自家青訓點同
戰術理解分分鐘好過sn
綠帽仔終於醒覺
btw 其實有冇屌過

自家青訓點同
戰術理解分分鐘好過sn

所以佢值得做msn之後嘅第四前鋒 今季佢仲要打多咗右面 呢個正正係佢上季最弱嘅位置

自家青訓點同
戰術理解分分鐘好過sn

所以佢值得做msn之後嘅第四前鋒 今季佢仲要打多咗右面 呢個正正係佢上季最弱嘅位置

佢自己都唔介意

自家青訓點同
戰術理解分分鐘好過sn

佢自己都唔介意

我意思係佢打右邊表現都好咗
綠帽仔終於醒覺
btw 其實有冇屌過

綠帽仔終於醒覺
btw 其實有冇屌過

中出左未
綠帽仔終於醒覺
btw 其實有冇屌過

中出左未

冇 驚佢有左ma
綠帽仔終於醒覺
btw 其實有冇屌過

叻仔喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞