[超新星] 巴塞隆拿球迷討論區 (179)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
睇緊杜拉格斯係希杭踢得唔錯 係咁扭人

算啦..
真係比唔到信心佢
加埋黎到疤壓力大
唔敢再咁扭
一定差表現

當初買右閘諗住接丹狗班,奈何丹狗實在太勁
同沙維,小白一樣,遲下仲有美斯
開餐

睇緊杜拉格斯係希杭踢得唔錯 係咁扭人

算啦..
真係比唔到信心佢
加埋黎到疤壓力大
唔敢再咁扭
一定差表現

當初買右閘諗住接丹狗班,奈何丹狗實在太勁
同沙維,小白一樣,遲下仲有美斯

美斯真係唔撚知點算
小白沙維都仲有人頂到5 6 成
美斯個種級數
真係見唔到有
Ag 進攻係勁就唔會咁多場正選 一球入波都無啦 又高又頓 比一條友逼都腳震

Dso都入到3球啦

有冇水魚肯接貨ag 賣到35m都好

有20m 都放啦

收返samper啦😫 儲下經 唔知isco有冇機 好似話合約冇加到反巴塞條款

Isco don't ff too much la
開餐

Walking dead
現階段係細佬好過高美欺喎

起碼做到野先 唔會俾人一逼就甩

如果細佬加強下對抗性就可以做到好好正選

Rafinha has scored six goals with only eight shots on target in La Liga this season. [OPTA]

細佬加油啊
千奇唔好再傷la
Ag 進攻係勁就唔會咁多場正選 一球入波都無啦 又高又頓 比一條友逼都腳震

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

收返samper啦😫 儲下經 唔知isco有冇機 好似話合約冇加到反巴塞條款

首先你要知咩係反巴塞條款
開餐

Btw岩岩真係驚佢地high得滯整爆傷口
我愛巴塞,今晚巴塞贏少過2球,我直播係龜頭上面整浮雕

Hi
[認真]點睇巴塞開始末落
https://lihkg.com/thread/121691/page/2?ref=ios

要扮巴迷就好心開個新ac啦垃圾
開餐

成個細佬撲低

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

買伊斯鳩我回收大佬唔撚好
反正大佬攻中,中中都踢到

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

唔係回收,係求購

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

2個難度差唔多
大佬一定貴
isco 都仲有機佢唔要皇馬完約黎
直接搶就無可能架啦
我愛巴塞,今晚巴塞贏少過2球,我直播係龜頭上面整浮雕

Hi

山狗,13(0),岩改左名個辣殺

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

大佬個時有冇回購條款?

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

大佬個時有冇回購條款?

拜狗直接遺約金
煙今季係成隊波都無乜態既襯托下
都算幾正常 起碼無好似上季咁不停派膠
雖然真係好撚樣衰

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

大佬個時有冇回購條款?

拜狗直接遺約金

拜點會放呀但係 全條中場佢carry 哂
雖然真係好撚樣衰

正確d黎講係今季成隊表現係合格線上下咁,比較好得達子,不過達子神經質可能下場又黎

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

錯過左就冇咖啦 唔走都走左 留戀大佬佢都冇乜機會番黎ff isco更加傻豬 人地都wfc
期望下Rafinha samper dso嗰啲好過la

agger
有就有冇就冇
唔望太多

大佬個時有冇回購條款?

拜狗直接遺約金

拜點會放呀但係 全條中場佢carry 哂

Yes
雖然真係好撚樣衰

笑煙?

Dso都入到3球啦

有20m 都放啦

agger
有就有冇就冇
唔望太多

錯過左就冇咖啦 唔走都走左 留戀大佬佢都冇乜機會番黎ff isco更加傻豬 人地都wfc
期望下Rafinha samper dso嗰啲好過la

應該有機既,等沙維做教練同細佬既呼喚下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞